Søgninger

Honda FCV, fremtidens bil


Der Honda FCV konceptdet er en alternativ bil, der er i stand til at give enautonomipå over 700 kilometer. L 'Honda FCVer den seneste udvikling inden for brændselscelle - teknologi efter Honda FCX klarhed. På trods af det kommende Los Angeles Motor Show har Honda valgt Japan, sit hjemland, til at præsentere FCV Concept, den nye brint sedan.

L 'FCV Concept brintbil forventer den produktionsbil, der vil blive markedsført i Rising Suns land fra marts 2016: efterfølgende forventes den også at lande i USA og i Europa. Når det kommer tilbrintbil, den japanske producent Honda er blandt pionererne med en historie med konkretitet, der har sine rødder allerede i 2002.

L 'Honda FCVdet er ikke den første masseproducerede brintdrevne bil fra den japanske producent. Før FCV var der Clarity, distribueret i Japan og USA med eksklusive salgskontrakter eller mere almindeligt i leasing. I hans land, netop i Tokyo præfektur,Hondakan også stole på en tankstationhydrogensoldrevet: med 1,5 kg brændstof produceret af den rene energistation, den Klarhed var i stand til at rejse 150 km uden CO2-emissioner, et tal bestemt til at blive overgået af den nye generation afFCV Hondai betragtning af at med dette koncept er løftet over 700 kilometer med en fuld tank.

Honda FCV Ydeevne og autonomi

Som nævnt er frigivelsen planlagt til marts 2016 i Japan og først derefter i Europa og USA. Besøgskortet til FCV Concept er en autonomi på "over 700 kilometer" med en fuld tank brint (opbevaret i en 70 MPa tank) og tankningstider på omkring 3 minutter.

Køretøjet har en lav trim for at maksimere aerodynamikken, interiøret er mere rummeligt end klarheden, og teknologien under motorhjelmen garanterer 60% bedre ydelse og med en yderligere reduktion i vægten og hovedparten af ​​batteripakken.

Den nye Hydrogen Hondadet vil have en motor, der er i stand til at levere en effekt på 136 hk. For FCV konceptHonda har også udviklet en prototype generator kaldet Power Exporter, som, når den er tilsluttet bilen, er i stand til at levere elektricitet op til 9 kW.

L 'Hondahan tror stærkt på brintkraft, så meget at han overvejer FCV Concept-platformen som et muligt grundlag for andre modeller.

Honda har været aktiv i brintraktionssektoren siden 2002, da den første FCX blev frigivet, indtil den blev mere populær i 2008 med klarheden. Også i dag, Honda fortsætter med at samarbejde med General Motors: aftalen med Detroit, der blev underskrevet sidste år, skulle føre til udviklingen af ​​"næste generation af brændselscelle- og brintlagringssystemer", Et mål, der skal nås inden 2020.

Honda FCV koncept viser udviklingen af ​​den indvendige og udvendige styling af den næste generation af nulemissionskøretøjer. Fra 2016 forbedrer Honda FCV det indvendige rum, batterilagring, omkostninger og autonomi også takket være Power Exporter-systemet. På trods af Toyota og andre producenters indsats, der er dedikeret til brintkraft, forbliver Honda førende inden for brændselscellekøretøj (FCV) og med dette seneste koncept viste verden den stilistiske udvikling af de kommende Fuel Cell-biler.Video: Honda Clarity FCV - First Drive Review - Autoportal (Oktober 2021).