Søgninger

Motorsavkæde: DIY slibning


At gøre skærp motorsavkæden koster omkring 7-8 euro, noget mere eller noget mindre. Og du skal medbringe kæden til butikken (forhandler, reparatør eller servicecenter), som ikke altid er under huset og ikke fungerer på de tidspunkter, vi kan lide (som søndag morgen). Kort sagt, dyrt og ubehageligt, gør det bedre selv. Især hvis motorsaven bruges ofte, og skæret altid skal være øverst.

Motorsavkæde: DIY slibning

Manuelt system. Til skærpe motorsavkæde der er to systemer, et manuelt og et mekanisk. Den manuelle involverer brugen af ​​en lille jernfil og en masse tålmodighed. Kæden kan efterlades samlet, mens værktøjet hviler på en overflade, eller adskilles og låses i en støtte (men ikke fastspændes i skruestikken, fordi det ville blive beskadiget). Fortsæt tand for tand ved at arkivere tråden på den afskårne side. Resultatet kan være fremragende, fordi det kan kontrolleres omhyggeligt. Dette system forlænger sandsynligvis katemets levetid ved at minimere forbruget af tænder. Men det tager lang tid.

Mekanisk system. For nogen tid siden blev slibere til motorsavkæden de var specialværktøjer og var også ret dyre. I dag kan du købe fremragende (funktionel og sikker) ved at investere 70-80 euro. At lave matematik efter et dusin skærpninger (som vi kan gøre i fuld frihed, når vi har lyst til det!) Vi har allerede tilbagebetalt udgiften. Det eneste, du har brug for for at have din egen slibemaskine, er et sted at sætte det på: ikke pladskrævende, men du har brug for et bord eller en solid overflade, du kan tilslutte den til (som for bordskruen). Drift er elektrisk, og vedligeholdelse er meget minimal, fordi det er nok at skifte slibeskive fra tid til anden (hvilket koster 4-5 euro).

I dag sælger detailhandlere også online, og i Amazon-udstillingsvinduet er der fremragende værktøjer med hjemmelevering. For eksempel den nedenstående, som også har nogle gode anmeldelser:

Einhell BG-CS235 E - Kædesavsslibemaskine 4.5

Einhell BG-cs 85 F Kædesavsslibemaskine 3.2

Einhell - Reservehjul 4,5

Einhell - Reservehjul 3.2

Måske er du også interesseret i disse artikler:Video: How to Safely Fell or Cut Down a Tree Using a Chainsaw. Husqvarna (December 2021).