Søgninger

Persille i potter, pleje og dyrkning


Potte persille, pleje og dyrkning. Alle instruktioner tildyrkning af persille i potter, på vindueskarmen eller på balkonen.

Detpersille, botaniskPetroselinum crispum, er en toårig plante med middelhavsoprindelse. Den vokser spontant i skoven og kan let dyrkes ikrukke.

Detpersille i grydedet er let at dyrke og også meget nyttigt: altid at have de friske blade afpersille, kan du vokse på altanen eller på vindueskarmen, den eneste advarsel ligger i det faktum, atpersilledet kan ikke lide kulden, så pas på dem, der dyrker om vinteren.

Potte persille, her er hvordan man dyrker den
Detpersille i grydedet kræver meget lidt plads, og det er derfordyrkningdet er også muligt på vindueskarmen eller på balkonen.

Hvad er der behov for dyrkning af persille i potter?

  • Beholdere / gryder med en diameter på 16-18 cm
  • Universel jord
  • Persillefrø eller kimplanter med jordbrød

Såning af persille eller plantning af kimplanterne
Hvem beslutter at dyrkning af persille i potter Fra frøene kan det fortsætte med såning indtil midten af ​​oktober. Alternativt kan du fortsætte med plantningen ved at købe persilleplanter med jordbrød.

Til plantning af persille skal du vælge potter med en diameter på 16-18 cm. Jeg har det også fint stof vaser, endnu lettere at administrere.

De, der normalt dyrker blomster, kan genbruge de potter, de normalt bruger til pelargoner og surfinias.

Under alle omstændigheder skal du arrangere et dræningslag i bunden af ​​gryden. For korrekt dræning skal du bare fylde de første 2 cm i bunden af ​​gryden med ekspanderet ler.

Pottejorden at bruge tildyrkning af persille i potterdet må ikke befrugtes for meget, derfor har vi anbefalet en universel jord. De, der har valget, kan foretrække en moderat sur eller neutral reaktionsjord med en pH-værdi derfor mellem 6 og 7.

Hvis du allerede har kompakt jord derhjemme, skal du lette den med sand med en hastighed på 5-15%, dette giver mulighed for perfekt vandafløb. For sin vækst er denpersille i gryde, det har brug for en gennemtrængelig jord, der ikke på nogen måde favoriserer vandstagnation. Af samme grund skal du prøve at skyde rationelt: kunstvandinger skal være indeholdt for at undgå udseende af rådne.

Detaljer om dyrkning af persille i potter:

  • Sådan så persille

Persille i køkkenet
Det persille ikke kun kan det bruges til at berige enhver ret ... prøv det også i grøntsagssaft.Video: Sådan passer du orkideer (Oktober 2021).