Søgninger

Træure til genplantning


Træure til genplantning, under mottoet "Du køber et ur. Vi planlægger et træ ". Dette er ideen med WeWOOD, en serie af ure i naturligt træ, udtænkt af det italienske firma Fratelli Divers Srl, der erobrer både store og små.

Producentvirksomheden takket være et samarbejde med Amerikanske skove, Træer for fremtiden er Treedomer forpligtet til at plante et træ til hvert solgt ur og bidrage til betydelige genplantningsprojekter: til dato er der plantet over 300.000 træer, og inden 2020 er målet at plante over 1 million træer.

Forpligtelsenfor at beskytte naturen og planeten det er derfor en af ​​de vigtigste værdier for WeWOOD-mærket.

De tilgængelige samlinger er 26, lavet med 6 forskellige træsorter for at tilfredsstille enhver smag og tilpasse sig i størrelse til hvert håndled.

Alle træure de er fri for kemiske og giftige stoffer og er helt biologisk nedbrydelige. De er fri for konserveringsmidler, farvestoffer, alkohol, nikkel og derivater, hvilket minimerer risikoen for allergi.

Selvom WeWOOD ure er lavet af træ, er de "stænktætte", dvs. modstandsdygtige over for vandstænk og regn. De er dog ikke vandtætte.

WeWOOD ure drives af et batteri, der kan udskiftes i ethvert smykke, som med alle normale ure.

Blandt fordelene ved disse træure lethed er bestemt inkluderet: MIMOSA-modellen vejer for eksempel kun 26 gram!

Lethed går hånd i hånd med kvaliteten af ​​skoven og af hver komponent. Urets bevægelser er foretaget af Miyota, og hvert ur gennemgår en streng kvalitetstest, inden det bringes på markedet.

Det træure WeWOOD kan købes i de bedste juvelerer, men hvis du vil tage et yderligere grønt skridt og reducere emissionerne fra dine rejser, kan du se på den komplette kollektion og bestille dit yndlingsur direkte online på den officielle webside tilgængelig ved at klikke på følgende banner:


For at gennemføre onlinekøb kan du betale via Paypal, kreditkort eller bankoverførsel på forhånd.

Det træure WeWOOD garanteres i 24 måneder fra købsdatoen, som krævet af loven. WeWOODs internationale garanti dækker eventuelle mangler i materialet, som uret blev bygget med, samt fabrikationsfejl, der var på det tidspunkt, det blev solgt.Video: Japansk præcisionshåndværk findes i vores Seiko ure (September 2021).