Søgninger

Vegansk fyldt courgette


Courgette er en meget populær grøntsag for sin alsidighed i køkkenet. det kan være ingrediensen i en velsmagende første retter, tjene som en sideskål eller være en enkelt skål som i fyldt courgette.
Vi taler også om en meget sund grøntsag til vores krop takket være dens høje ernæringsmæssige og terapeutiske dyder.


I artiklen "Fyldning af courgette" illustrerede vi en vegetarisk opskrift, i dag vil vi foreslå den veganske version; en meget sund og velsmagende skål, der ikke involverer brugen af ​​animalske derivater.
Den klassiske opskrift på fyldt courgette indeholder en kødbaseret forbindelse, men du kan udskifte fyldet for at få en lækker vegansk version, der involverer brugen af ​​kikærter. Men lad os se detaljeret, hvordan man gør det vegansk fyldt courgette følger vores opskrift trin for trin.

Andre lækre smagsstoffer tilsættes til kikærtercremen, som f.eks. Friske tomater i tern, revet citronskal og frisk persille, der passer godt sammen med kikærternes særlige smag.

Vegansk fyldt courgette, ingredienserne

  • 6 courgetter
  • 150 gram kogte kikærter
  • 1 løg
  • 5 modne tomater
  • 5 spsk brødkrummer
  • 1 ubehandlet citron
  • 1 kvist persille
  • 2 fed hvidløg
  • Ekstra jomfru oliven olie
  • Salt og peber til smag

Vegansk fyldt courgette , forberedelsen

  1. Efter vask og tørring af courgetterne skal du skære dem i halv længde
  2. Fjern den interne papirmasse, som du vil holde til side, ved hjælp af en rørrens
  3. Overfør courgetterne til et bageplade foret med pergamentpapir
  4. Tag papirmassen og hak den godt op ved hjælp af en gaffel
  5. Steg de finthakkede fedter i en non-stick gryde med en dryp olie
  6. Efter et par sekunder tilsættes de kogte kikærter, courgetterne og det finskårne løg
  7. Kog over medium varme, indtil alle ingredienserne er bløde: Sørg for, at alt vandet er fordampet
  8. Overfør blandingen til en blender og bland, indtil du får en tyk og homogen blanding: Hvis blandingen er for flydende, tilsæt brødkrummer, indtil du får en optimal konsistens
  9. Hak den friske persille og rasp den ubehandlede citron, og føj dem derefter til din blanding sammen med en dråbe olie
  10. Skær tomaterne i terninger, fjern frøene og tilsæt dem også til blandingen
  11. Fyld courgetternes hule med fyldet, drys derefter overfladen med brødkrummer og en dråbe olie
  12. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30-40 minutter, eller indtil courgetterne er gyldne.
  13. Hvis du foretrækker det, kan du kort tilføje mandelflager over påfyldningen

BEMÆRK: For at reducere tilberedningstiden i ovnen skal du blot blande courgetterne i et par minutter


Video: Epic Courgettes Opskrift! - 4K madlavningsterapi (December 2021).