Søgninger

Vejledning til valg af en elektrisk ovnjeg ville vælgeovnen egnet til dine behov er ikke altid meget simpelt; vi skal kende de vigtigste egenskaber, forskellene mellem de forskellige typer på markedet, baseret på den brug, vi vil gøre dem.


Der er elektriske ovne af de mest forskellige mærker og størrelser med specifikke egenskaber. I denne henseende vil vi illustrere dig hvordan man vælger en elektrisk ovn giver dig vigtige oplysninger.

Vejledning til valg af ovn, hvad man skal spørge
Før du køber ovnen, er det godt at allerede have meget klare ideer; dette letter dit valg. Her er nogle spørgsmål, du kan stille dig selv, før du køber:

  • Hvor ofte bruges ovnen?
  • Bør det bruges til opvarmning og afrimning?
  • Hvor mange mennesker skal jeg lave mad til?
  • Bør brugen omfatte slik og brødprodukter?
  • Hvor meget plads har jeg i køkkenet til at bruge det behageligt?

G.guide til køb af ovnen, brugbar information

  • Singlen

For en enkelt person, der ønsker at begrænse sig til opvarmning af nogle croissanter eller opvarmning af tidligere kogte retter, kan han vælge en simpel ovn. Der er dog også små ovne, der har de samme egenskaber som store og kan bruges som en normal elektrisk ovn: Du kan tilberede desserter, stege eller pizzaer ...

  • Unge par

Et ungt par kan vælge en søjle eller en ovn med kogepladen. De i søjlen er meget komfortable, da de er placeret i komfurhøjde, hvilket gør det lettere at bruge.

  • Elektriske ovne

Hvis køkkenet ikke har en ovn, kan du bruge en elektrisk ovn til at blive placeret på borde eller hylder. Elektriske ovne har generelt følgende grundlæggende funktioner:
-Timer med automatisk slukning
- Temperaturknap
-Grill madlavning
- Statisk madlavning
- Ventileret madlavning

Vejledning til køb af ovne, statisk ovn og ventilatorovnsfunktioner
Den elektriske ovn kan være statisk eller ventileret. Den statiske model afgiver kun varme gennem to modstande placeret i den nederste og øverste del; på den anden side er den ventilerede ovn ud over de to modstande i den statiske ovn udstyret med en ventilator, der fordeler varmen for at gøre temperaturen homogen i hvert punkt i ovnen.
I varmluftovnen er madlavning hurtigere, men fødevarer risikerer at blive ret dehydreret. Karakteristikken er at garantere crunchiness på ydersiden og blødhed til fyldet; til denne funktion anbefaler vi madlavning af lasagne, kiks, kartofler, skaller og enkeltretter rig på krydderier.
Den statiske ovn er mere egnet til madlavning af desserter, pizzaer, brødprodukter eller opskrifter, der involverer brug af gær, da de koges langsommere.

Vejledning til køb af ovn, forbrug
Forbruget af den elektriske ovn varierer alt efter størrelse, energiklasse, temperaturer og brugstider. Under alle omstændigheder er det godt at foretrække en klasse A ovn; De har højere omkostninger, men den oprindelige investering afskrives i regningen!

Vejledning til køb af ovne, Appliance Bonus
Hvis købet finder sted i forbindelse med boligrenovering, giver stabilitetsloven dig mulighed for at fratrække 50 procent af prisen på den nye ovn, så længe du køber en klasse A. For yderligere information henvises til artiklen "Apparatbonus"Video: 10 Mini Campers and Camper Vans Great for Summer Getaways (September 2021).