Søgninger

Kan jeg installere solpaneler på taget?


Jeg kan installere solpaneler på taget? Ja, lad os se eventuelle undtagelser og løsninger til at installere -en solcelleanlæg på husets tag eller afejerlejlighed.

For mange af jer repræsenterer hjemmet den største investering i dit liv oginstallation af et solsystem på taget indenlandske gør intet andet end tilføje værdi til din investering. To andre faktorer af betydelig betydning, der kan få dig til at have lyst installer solpaneler på taget Jeg er:

  • - skatteindrømmelser eller muligheden for at få adgang til en børs på stedet.
  • - Store langsigtede besparelser på energiregningen med egenproduktion af elektricitet.
  • - Brug et ellers ubrugt område: taget!

Kan jeg installere solpaneler på taget, selvom jeg bor i det historiske centrum?

At forstå, om du kan installer solpaneler på husets tag du bør forhøre dig om lokale regler. Uanset hvilken by du bor i, er der nogle områder, der er defineret med en høj landskabsværdi, hvor overvågning af varer eller den lokale regering (rådhuset) har særlige ordinanser vedrørende solcelleanlæg. Hvem bor i et historisk område og ønsker installer solpaneler på taget han bliver nødt til at overholde bestemte betingelser (måske ved hjælp af integreret solceller) og anmode om landskabsgodkendelse for solceller.

I dag er det ikke længere så simpelt, som det plejede at benægte installationen af ​​et solcelle-tag: de tilsynsførende teknikere bliver i tekniske termer nødt til at retfærdiggøre årsagerne til en benægtelse, og det er ikke altid let. Desuden kan de, der er fast besluttet på at installere paneler på taget, gøre brug af den såkaldte integrerede solceller. Disse er solcelletage eller solcellefliser, der bringer solcellerne ind i den huslige bygningsstruktur, og derfor påvirker de ikke landskabet. For mere information henviser jeg dig til artiklenSolsten eller solcelle tag?

Er det nødvendigt med forarbejde inden installation af tagpaneler?

Hvis dit tag lækker, kan der kræves indledende vedligeholdelse, men hvis taget er i god stand, er det ikke nødvendigt. Solcelleanlæg er meget lette, og selvom de er monteret på fliserne, beskadiger de ikke taget, tværtimod: fliserne under panelerne er mindre udsat for slid. Selv ældre hjem, hvis de er i god stand, kan rumme ensolcelle tag.

Kan jeg installere solpaneler på spanske fliser?

Hvis dit tagdæksel er lavet af spanske fliser, bliver installationsproceduren længere og derfor dyrere. I virkeligheden er mange installatører hverken udstyret eller uddannet til installer solpaneler på de spanske fliser; hypoteser i denne sammenhæng installationen af ​​et soltag lavet af de samme fliser dækket med en tynd lysfølsom film.

Jeg har ikke et sydvendt tag. Kan jeg installere solpaneler?

Et sydvendt tag vil helt sikkert klare sig bedre. Under alle omstændigheder kan selv solpaneler installeret med forskellig eksponering give dig stor tilfredshed med at spare på din regning. På købstidspunktet skal du overveje det faktiske udbytte af de købte solceller og deres følsomhed over for sollys. Beregning af udbyttet af solcelleanlæg er et vigtigt indledende trin.

Har jeg brug for tilladelse til at installere solcelleanlæg på taget?

Hvis du bor i et historisk område med en høj landskabsværdi, ja! I alle andre tilfælde er bureaukratiet med at bede om tilladelse til at installere et solcelleanlæg blevet strømlinet drastisk. I dag er det nok at stille en anmodning med en enkelt model. Alle oplysninger kan findes i min artikelSådan fungerer den enkelte solcellemodel.

Kan jeg installere solpaneler på bygningens tag?

I princippet er svaret ja også her. Det er muligt at installere solpaneler på ejerlejlighedstaget eller på andre fællesarealer, selvom ejerlejlighedssamlingen har ret til at diktere forholdene. For alle detaljerede oplysninger om lovgivningen, der regulerer installationen af ​​et solsystem på et ejerlejlighedstage, henviser jeg dig til artiklenInstaller solpaneler på taget af lejlighedsbygningen.

Hvis du kunne lide denne artikel, kan du følge mig på Twitter, tilføj mig på Facebook, blandt de cirkler af G + eller se mine skud på Instagram, le vie dei social de er uendelige! :)Video: Solceller i Ishøj - TV-Ishøj (Juli 2021).