Søgninger

Sådan forhindres og slettes skrift på væggene


Forebyggelse af skader forårsaget af skrifter på væggene det kan gøres på en økologisk måde uden at beskadige miljøet og overfladerne. På denne måde er det muligt at reagere på en miljøvenlig måde på forespørgsler fra superintendenser og bygningsreglementet i mange kommuner, der i tilfælde af restaurering eller renovering af facader giver behandling vægge til beskyttelse mod graffiti og fra skrevet op til en højde på tre meter fra gadeniveau.

Økologisk forebyggelse af graffiti til skrifter på væggene det kan gøres med voksbaserede gennemsigtige beskyttende malinger, der muliggør fuldstændig fjernelse af graffiti simpelthen ved brug af varmt vand under tryk og uden at beskadige den underliggende maling. Der er nogle egnede til beskyttelse af enhver overflade, selv allerede malet, som også kan købes online som den nedenfor:

Anti-graffiti voks 5 liter

Anti-graffiti voks 10 liter

Overflader behandlet med antigraffiti voks kan rengøres skrevet på væggene og på samme tid produktet det ændrer ikke understøttelsens åndbarhed eller farven eller det æstetiske aspekt. Derudover bliver den behandlede overflade vandafvisende og sikrer, at selv smog ikke sætter sig, men lettere vaskes af regnvand.

Og når skrevet og graffiti skader vægge ubehandlet? I dette tilfælde findes der opløsningsmidler, som generelt er aggressive for miljøet, men i nogle tilfælde når et godt kompromis med bionedbrydelighed. Hvis overfladen, der skal rengøres, tidligere er blevet behandlet med et voksagtigt produkt, vil rengøringen være let. Ellers kan fortyndingen varieres for at rense skrifter og tegninger efterladt af spraydåser på husets marmor- eller keramikbaser (operationen på malede plaster). Her finder du et anti-graffiti rengøringsmiddel af denne type:

Anti-graffiti rengøringsmiddel

Ud over tilsmudsning kan resterne efter reklametavler også fjernes uden altid at beskadige underlaget. Hvis det anvendes et vaskemiddel af denne type, er det ikke nødvendigt med en endelig skylning, hvis det anvendes ved høj fortynding.

Det vigtige ved fjernelse af graffiti fra vægge er at vælge et produkt, der ikke er skadeligt for det miljø, der gælder for skrevet vægge smurt direkte og let med en børste. Generelt for en korrekt reaktion af produktet med skrifter på væggene af den snavsede overflade, skal du vente et par minutter. Derefter kan graffiti fjernes uden at vente på fuldstændig tørring ved at vaske det med varmt vand ved 90 grader ved et tryk på 80-100 atm med en højtryksrenser.Video: Hvordan spartler man gips bedst? (December 2021).