Søgninger

Genbrug af glasflasker er let!


Nøgleordene for Jul 2012 de vil være "Genbrug og genbrug", At sige, det er ikke et 'økolog snarere Ipsos-undersøgelsen foretaget for eBay Ads-portalen. Ifølge undersøgelsen vil den økonomiske krise have væsentlig indflydelse på juleudgifterne. Syv ud af ti italienere foretager store nedskæringer i deres julebudget. I lyset af genbrug Husets nederste briller blev født Blueside. Hvad er specielt ved disse briller? De plejede at være flasker vin!

De kaldes Bund og de er bogstaveligt talt "flaskebunde", der er udskåret og retoucheret for at blive briller med et elegant og raffineret design. Den karakteristiske fordybning i bunden af ​​glasset, typisk for alle flasker, giver meget originale linjer, der giver dig mulighed for straks at genkende objektets oprindelse. Denne egenskab bliver et karakteristisk tegn for glasset. Det glas det er et objekt til almindelig brug, ligesom flasken. Mere end at producere varer fra bunden er det nødvendigt at transformere de genstande, der allerede er i brug. Brillerne Botton af Blueside kostede 10 euro.

SE FOTOER AF RECYCLEDE FLASKER

Hvis du virkelig sætter pris på ideen om genbrug af glas du kan være interesseret i Kinkajou. For et par måneder siden blev et projekt lanceret på Kikstarter.com, det pågældende objekt var "Kinkajou Bottle Cutter", en glasskærer designet til at omdanne bunden af ​​flasker til fantastiske glasbriller. Projektet på Kikstarter.com tiltrak offentlighedens opmærksomhed, der besluttede at finansiere det. Nu kan du købe objektet til en pris på $ 49,99, omkring 40 euro.

Skær glasset det er blevet leg. Forankre bare Kinkajou til flasken nøjagtigt i den højde, hvor du vil skære og ... skære! Inkluderet i prisen på kinkajou er nogle glaspapirenheder, som du bliver nødt til at gøre overfladen på den tidligere flaske glattere. Ikke kun briller, men med en gammel flaske er det også muligt at skabe lysekroner eller genstandsholdere.

At købe en flaskeskærer i Italien

Kikstarter-kampagnen er nu forbi, så de, der ønsker at købe flaskeskæren, skal bære en udgift, der overstiger 70 euro, hvortil importtoldafgifter skal tilføjes. Heldigvis ekspanderer markedet konstant, og selv i Italien er det muligt at købe en glasskærer oprettet til at skære flasker. Et produkt med en god værdi for pengene kan findes på Amazon til en pris på € 30,99 med gratis forsendelse. For alle detaljer om produktet henviser vi til den officielle Amazon-side: Værktøj til at skære glasflasker.Video: Genbrug er kun flasker (December 2021).