Søgninger

DIY luftfugter


DIY luftfugter: instruktioner til at fremstille en luftfugter derhjemme ved hjælp af billige og let at finde materialer (endda gratis!).

På markedet findes der befugtere med æteriske oliediffusorer, ultralydsbefugtere, befugtere med farveterapi…. men en mere grundlæggende version af en luftfugter kan også bygges med gør det selv!

Som vi så i artiklen med en noget spartansk titel "snorken, naturlige midler ",-enluftfugter, hvis det placeres i soveværelset, kan det være nyttigt for luftvejene om natten og delvis dæmpe støj fra snorken. L 'fugtighed påvirker stærkt luftkvaliteten: hvis det er i et miljø mættet med fugtighed du kan have problemer med skimmelsvamp, et miljø uden fugtighed kan give anledning til forskellige lidelser, både i huden og luftvejene.

Brugen afbefugteredet anbefales stærkt i miljøer, hvor massiv brug af klimaanlægget foretages. Om sommeren er moderne klimaanlæg udstyret med fugtighedsreguleringssystemer, men om vinteren med aktive varmeapparater og radiatorer vil luften i huset sandsynligvis være for tør, det er i denne sammenhæng, du kan vise dinDIY luftfugter.

DIY luftfugter

Dethjemmelavede luftfugterede har et lavere udbytte end dem, der er tilgængelige på markedet, men har den store fordel, at de ikke forbruger elektricitet. Hvis vi beslutter at lave enDIY luftfugter(ikke elektrisk) skal vi være opmærksomme på, at det vil være nødvendigt at have flere for at opnå gode udbytter. Det vil være vigtigt at placere flere befugtere til hvert rum, der skal befugtes. For at befugte et miljø kan vi også bruge den mere traditionelle befugtningsmetode: vandtanken!

Vandbakkerne er tilsluttet radiatorerne, det vil være varmen, der genereres af radiatoren, der fordamper vandet og frigiver det i luften i form af fugtighed. ENDIY luftfugteri form af en bakke kan den fastgøres til radiatorer med en magnet eller med en krog. Vandbakkerne til radiatorerne har alle mulige former og størrelser, de kan fremstilles ved at genbruge gamle krukker til babymad eller enkle krukker.

For at sikre et godt fugtighedsniveau i luften anbefales det at ventilere værelserne ved at åbne døre og vinduer: en komplet luftændring finder sted på få minutter, gør det mindst en gang om morgenen.

Hvis miljøet giverbefugteser meget omfattende, skal du muligvis enluftfugteri stand til at forstøve eller fordampe en "spray af vand" i luften.

DIY luftfugter - alternative metoder

Nogle gange skaber vi små befugtereuden selv at vide det! Et par eksempler?

 • Med byggeplanen
  Når vi lader vandet koge i en gryde uden låg venter på, at pastaen koger.
 • Med linned
  Hvis vi en vinter eftermiddag beslutter at lade vasketøjet tørre derhjemme, frigiver vi fugt i huset!
 • På badeværelset
  Når vi tørrer håret og tager et bad.
 • Ovne og radiatorer
  Hvis vi efterlader en våd klud nær en radiator. Om sommeren kan den samme våde klud opbevares i nærheden af ​​et sydvendt vindue.
 • Plantevanding
  Planter er perfekte til at rense hjemmeluften og sikre god fugtighed: ingen sukkulenter! Vi taler om planter, der har brug for rigelig kunstvanding; overvej at dyrke nogle urter i køkkenet og bringe en smuk orkidé ind i soveværelset (kun hvis den har et sydvendt vindue).


Video: Should You Get the Futuristic Dyson AM10 Humidifier? (December 2021).