Søgninger

Hvordan man laver duftelys derhjemmeFor at gøre vores hjem varmt og indbydende kan vi udfylde hvert tilsyneladende "døde" hjørne med smukke farvede stearinlys: de sikrer en meget smuk visuel effekt og skaber en unik atmosfære, der er i stand til at stimulere sanserne; på den ene side synet med en ekstra æstetisk værdi og på den anden side lugtesansen med tilstedeværelsen af ​​essenser og parfumerede olier.


Efter at have set i en tidligere guide, hvordan man laver lys derhjemme, i denne nye guide vil vi give dig nogle tip til at lave meget duftende citruslys.

Hvordan man laver duftelys derhjemme, det nødvendige
Alt, hvad vi har brug for, er en form, som vi har brug for til realisering af vores lys såvel som en dåse, en dåse eller en plastbeholder, to dråber citrusessens.
Hvor meget voks har vi brug for? For at beregne mængden skal du bare fylde beholderen med stykker voks, der tidligere er genvundet fra andre stearinlys, og derefter fordoble dosis.

Hvordan man laver duftelys derhjemme, forberedelsen

  1. Tag to gryder, en større og en mindre
  2. Fyld den større gryde tre fjerdedele fyldt med vand og kog den
  3. Læg voks i den mindste gryde, og læg den i den første gryde, og pas på at have varmen lav, indtil voks smelter: I praksis bruger vi bain-marie-metoden til at smelte voks
  4. Når voksen er smeltet, skal du sætte to dråber citrusessens inde i den, som du nemt kan finde hos urtelæger eller i almindelige supermarkeder, apoteker og gør-det-selv butikker.
  5. På dette tidspunkt bliver du nødt til at forberede vægen, så tag et segment og dypp det i voks: Segmentets længde skal være passende til stencilens størrelse
  6. Efter et stykke tid skal du fjerne vægen og lade den afkøle, før den mellem tommelfinger og pegefinger og træk den let for at holde den stram
  7. Hold vægen lodret, og hæld den varme voks i formen, indtil den er helt afkølet.

Advarsel: hvis du bruger bølgepap dåser som stencil, skal du vide, at når voksen er afkølet, bliver det virkelig svært at trække det ud!

Varianter: Under alle omstændigheder kan du give inspiration til din kreativitet både med dufte og farver, og dermed give forskellige lys levende, enfarvet eller, hvis du ønsker det, endda med flere farver, dvs. skabe forskellige lag voks hver gang med så mange farver.
Alternativt, hvis du vil oprette en sammensætning, der kan indeholde vores duftlys indeni, kan du lægge tørre citrusfrugter med bær omkring.

Ingredienser til lav duftende stearinlys
Hvis du ikke ved, hvor du kan få ingredienserne tilforbered duftende stearinlys, rapporterer vi nogle af dem på Amazon:
Naturlig sojavoks, 1 kg tilbydes til 24,26 euro
Naturlig sojavoks med kokosnødsmag + 4 væger, 600 gram + 4 væger foreslået til 17,97 euro.
Væger til stearinlys
Bivoks - 100% naturlig, 500 gram pakken er prissat til 15,49 €.

Til essenser anbefaler vi at tilføje naturlige ingredienser såsom æteriske olier, der på samme tid giver dig mulighed for at parfume dit hjem og glæde indbyggerne medaromaterapi. For alle oplysninger om duftene at vælge imellem henviser vi dig til artiklen Æteriske olier, hvordan man vælger.Video: Hvordan man laver tiramisu derhjemme. lækker tiramisu-opskrift. Lady Finger Recipe (Juli 2021).