Søgninger

Mider i madrassen: løsninger


Mider i madrassen: alle tip til rengøring og fjernelse af mider fra madrassen. Sikkerhedsprocedurer til destruktion af mider og andre allergener.

Sengen er det sted, hvor vi tilbringer ca. otte timer om dagen. Hver dag tager vi besværet med at støve garderobeskabe og kommoder, men hvordan sætter vi det i betragtningmadras? Detstøvmiderde lever af organiske rester og andet affald, der sætter sig overalt, især på sengen, puder, sofaer og madrasser. Støvet gives af små fragmenter af stoffer, der er gået i opløsning fra alt, hvad der findes i hjemmet, inklusive huden. Vores krop er i konstant kontakt med seng deponering af skæl og døde celler i vores hud: det er disse, der nærermider. Hvor længe har du ikke renset madras? Siden lang tid? Du bliver ikke glad for at vide det ifølge Verdensallergiorganisation, a madrasden indeholder i gennemsnit 2 millioner mider af støvet. Til fjerne mider bare rengør grundigt alle dele af sengen.

Detstøvmiderde bider ikke, så de efterlader ingen brod eller bidmærker. De tegn, der påvirker huden, kan spores tilbage til bed bug bites, udslæt relateret til tilstedeværelsen af mider, til en simpel dermatitis ... årsagerne kan være mange.

Sådan rengøres madrassen fra mider

Først og fremmest skal du sørge for at holde hjemmemiljøet rent. For at eliminere støvmider kan du følge vores recepter som det ses i artiklerne:

  • Støvmider - Retsmidler (naturlige midler til at fjerne mider fra soveværelset og andre hjemmemiljøer)
  • Støvmider: allergier og symptomer (indsigt i symptomer)
  • Fjern støvmider (indikationer på brugen af ​​acaricider).

At desinficere madras det er muligt at udnytte damp og høje temperaturer. Ikke kun madrasser, sørg også for at have originale puder og andre polstrede materialer (sofaer, lænestole, stolebetræk…). Der findes forskellige ad hoc-enheder til rengøring af tekstiler.

Blandt de billigste, der garanterer eliminering af mider og rengøring af madrassen, påpeger vi Ultra Voltex Hover-apparatet, der takket være dets sugekraft er i stand til at rengøre ethvert polstret stof grundigt. Ikke kun sugning, Ultra Voltex-enheden kan omfatte en roterende børste på 4.200 o / min og en bakteriedræbende UV-C-lampe, der kan dræbe op til 99,9% af bakterier, allergener og støvmider.

I artiklen, der er dedikeret til naturlige midler til eliminering af mider, nævnte vi solen: udsætter madras i solen det er faktisk muligt at udrydde mider overfladisk. Den bakteriedræbende lampe reproducerer kunstigt solens effektivitet for fjerne mider i de mest overfladiske lag afmadrasmens sugekraften eliminerer miderne dybere og tillader en bedre handling af lampen.

Strålingen fra lampen giver dig mulighed for grundigt at desinficere madrasser, puder, puder, tæpper og andre stoffer. En fantastisk måde at forhindre dermatitis, allergier og astma på. Selvom Ultra Voltex er en af ​​de enheder på markedet, der har den bedste værdi for pengene, er omkostningerne ikke små: dette rengøringsmiddel kan købes til en pris, der ligger mellem 130 - 170 euro. For mere information om priser og ydeevne, skal du bare gennemse produktbeskrivelsen på Amazon: Ultra Voltex Hover.

Støvmider, andre naturlige midler

Blandt de naturlige løsninger, der giver os mulighed for at fjerne mider, er neemolie, en hundrede procent naturlig olie, der ikke forurener miljøet. Det er især velegnet til at fjerne parasitter, myg, insekter af forskellige typer og endog mider. Til forberedelse skal du blot blande 15 dråber neemolie i en liter vand og derefter sprøjte denne blanding direkte på madrassen, sofaen, hynderne og andre overflader i huset med en dispenser. Neem olie er et ret billigt middel: 250 ml Neem olie kan købes for 10,99 euro med gratis forsendelse. Al information:Jomfru neemolie .

Andre typer mider:

  • Hudmider
  • Kyllingemider


Video: Er vores seng god nok? (December 2021).