Søgninger

Sådan fjernes ridser på træDet træ det er et meget tilstedeværende materiale i hjemmet, møbler, gulve og inventar er et eksempel. Heldigvis kan vi fjerne ridser på træet og mindre skader ved DIY-operationer, men også med brugen af ​​naturlige produkter, der ofte allerede findes i vores hjem som olivenolie, skokrem, læbepomade. I denne henseende her hvordan man fjerner ridser på træ på en enkel og effektiv måde uden at skulle ty til kemikalier. Det kan interessere dig | Træpleje, polering og beskyttelse

Sådan fjernes ridser på træ, overfladiske ridser
For at afhjælpe de små overfladiske ridser kan vi bruge en almindelig kakaosmørpind: send den bare meget forsigtigt på det berørte område. Selv farveblyanter kan vise sig at være meget effektive mod ridser: alt hvad du skal gøre er at opløse dem i en bain-marie i varmt vand eller på en opvarmet ske og derefter blande dem igen og anvende dem på ridsen: ved magi finder du farven af træet perfekt og dermed minimere skaden.

Sådan fjernes ridser på mørkt træ
Hvis det er træ med mørke essenser som teak, ibenholt, valnød eller mahogni, kan vi fjerne ridser ved hjælp af olivenolie: til proceduren skal du tage en gennemblødt mikrofiberklud af olivenolie og videregive den til den berørte overflade, gnid meget let. Som et alternativ til olivenolie kan vi bruge skokrem: det er den ideelle løsning til meget mørke træoverflader.

Sådan fjernes ridser på rødt mahogni-træ
For at eliminere ridser på den røde mahogni kan vi ty til en almindelig jodtinktur; bare gnid direkte og forsigtigt på bunden.

C.hvordan man fjerner ridser på træ med shellakfinish
For at eliminere ridser på møbler eller træparket med en shellakfinish kan vi bruge halmfarvet olie, som du kan finde i DIY-butikker; Påfør bare olien med en vatrondel og gnid forsigtigt. Oliens virkning vil gøre ridsen mørkere, hvilket gør den mindre tydelig.

Produkter til fjernelse af ridser fra træ

Hvis du vil fjerne overfladiske eller dybere ridser fra træet samt tegn på slid og slidte kanter, anbefaler vi brug af specifikke produkter. For alle oplysninger om de produkter, der skal anvendes, og de procedurer, der skal anvendes:hvordan man fjerner ridser fra træ.Video: Bordplade - nedslibning og oliering - Gør det selv med Ivan (December 2021).