Søgninger

Vand og Alperne i Biodiversamente med WWF


En af de overraskelser, som Alperne kan reservere for os

Vand er liv, vand er biodiversitet. Den tredje udgave af festivalen er dedikeret til vand, i stigende grad i centrum for menneskets opmærksomhed Biodiverse (27. - 28. oktober), udnævnelse det WWF skabt for at styrke videnskabelig forskning som et af nøgleelementerne i en sund og ren økonomi.

Italien taler om os og har en stor gave: den er rig på vand. Stort set omgivet af havet og omgivet af bjerge mod nord. Alperne, det største vandreservat i Europa. Dette er grunden til, at Alperne, smukke og generøse, er hovedpersonerne i 2012-udgaven af Biodiversitet, for at understrege den utrolige skat af biodiversitet at dette økoregion repræsenterer for italienske men også europæiske borgere.

Partnerskabet medNational Association of Scientific Museums (ANMS) og aktiv deltagelse af WWF - netværket, der er involveret i Biodiversitet talrige Naturvidenskabelige museer, botaniske haver, akvarier og WWF-oasei hele Italien er det dem, der giver liv til specielle initiativer: interaktive workshops, virtuelle rejser gennem tid og rum under vejledning af kendte forskere og entusiaster.

Begivenheden Biodiversitet strækker sig til WWF Oasis og til områder af naturalistisk interesse i hele Italien for at opdage hemmelighederne i biodiversitet sammen med hovedpersonerne i videnskabelig forskning "fremstillet i Italien". Alle er enige om et punkt: videnskabelig forskning om biodiversitet er grundlaget for vores velbefindende og vores økonomi.

L 'ANMS (National Association of Scientific Museums) koordinerer og fremmer handlingen fra videnskabelige museer, botaniske haver, zoologiske haver og italienske akvarier til formidling af videnskabelig viden gennem udstillings pædagogiske værdi. Der WWF-mission er at stoppe nedbrydningen af ​​planeten og opbygge en verden, hvor mennesket kan leve i harmoni med naturen.

Biodiversitet har høj protektion af republikkens formandskab og ministeriet for miljø og beskyttelse af territoriet og havet. Idéer Grøn støtter aktivt dette initiativ.

fotokreditter - Nicola De StefanoVideo: Environment Science. EVS Important MCQ Class-6. Primary TET Exam Preparation 2020. Bong Education (Juli 2021).