Søgninger

Lodret grøn, grøn mur


Lodret grøn til udendørs eller indendørs miljøer. Tips til at lave en grøn mur og alle oplysninger om fordelene ved lodret grøn.

Detlodret grøner nu en fuldstændig virkelighed, enhver, der har besøgt Patrick Blancs modulsystem i Madrid, eller som har været på Milanos udstilling 2015 ved noget om det.lodret grøndet opnås takket være et modulært system, der skal bygges udendørs eller derhjemme.

ENgrøn murdet har ikke kun en stærk æstetisk indvirkning, det har adskillige bygnings- og funktionelle fordele. Som en del af Milanos udstilling 2015 kunne de, der besøgte USAs pavillon, se med en lodret have det er blevet udnyttet til dyrkning af grøntsager. Israel Pavilion på Expo udstillede også noget som dette: en grøn mur, der foreslår en "lodret" dyrkning af korn. For at vide mere:Den lodrette køkkenhave i Expo.

Lodret grøn: den grønne mur

Detgrønne væggeudgøre deresrødderi det gamle Babylons haver, men i den moderne æra var det franskmanden Patrick Blanc, der genopfandtlodret botanik. De lodrette vægge, som vi ser i dag, fokuserer på de grundlæggende principper dikteret af botanikeren Patrick Blanc.

ENgrøn murdet kan ikke sættes op overalt. Det tilrådes at sikre, at der er optimale forhold som soleksponering, ledig plads, vedligeholdelse og passende planter. Det er indlysende, at væggen, der skal rumme den lodrette have, også skal være solid nok til at kunne bære belastningen.

Fordelene vedlodret grøner mange:

  • vi går ud for at udnytte en ellers ubrugt overflade, den af ​​bygningens indre eller ydre vægge, til at uddybeLodret landbrug.
  • De øger graden af ​​isolering af bygningen.
  • De beskytter bygningens struktur mod atmosfæriske agenser.
  • De mindsker mængden af ​​drivhusgasser, der er til stede i bygningens omkredsareal.
  • De forbedrer luftkvaliteten i bygningens omkreds, fordi de absorberer fint støv og andre forurenende stoffer.
  • Det forbedrer bygningens lydisolering ved at beskytte beboerne mod ekstern støj.

Ved fremstilling af engrøn murdet er ikke muligt at dyrkeplanterethvert: det er nødvendigt at vælge planter, der er rejst ad hoc på filtplader, dyrket med hydrokultur for at tilpasse sig lodret grøn. Planter, der ikke garanterer hurtig akklimatisering, kan let udskiftes.

Før du designer engrøn murdet er nødvendigt at sikre bygningsstrukturens tekniske egenskaber: væggen skal være i stand til at bære plantens vægt og understøtningen.

Teknikken tillodret grønaf Patrick Blanc består af et modulært system, der er i stand til perfekt at dække vægge af enhver størrelse. Modulerne i den grønne væg er lavet med filtark, der bærer lommer, hvor det er muligt at indsætte planterne. Den "originale" model ser, at der allerede er integreret et automatisk befrugtningssystem, der skal tilsluttes et kontrolpanel. Modulerne kan som beskrevet let monteres på enhver væg.

Lodret grøn til interiør

Detlodret grøn til interiører en meget efterspurgt møbleringsløsning. I hjemmet er denlodret grøngår til at foreslå grundlaget for teknikken tilBlanc.

Hvordan laver man en grøn mur derhjemme? Det er nødvendigt at skabe en "bur" -struktur (en slags ramme givet af metal- eller træelementer), der skal fyldes med et substrat opnået ved blanding af sphagnum, tørv og jord. Underlaget risikerer ikke at beskidt huset, fordi det holdes tilbage af en vegetabilsk fiber. Kunstvandingen af ​​de grønne vægge til interiør finder sted med perforerede rør placeret tæt på underlaget eller skylles ekspert ovenfra.

Ikke alle ved, at når man laver en grøn mur i huset, indsættes planterne vandret eller i et skråt plan på 45 - 60 °. Planterne indsættes ved at lave et snit i indeslutningsstoffet og indsætte planten, der stadig er udstyret med jordens brød, direkte i underlaget. Effekten af ​​klassikerengrøn murdet opnås kun et par uger efter implantation, når planterne er vokset nok til at dække det underliggende væv.Video: Ultima Thule - Fädernesland (December 2021).