Søgninger

Atom, slutningen på en æra?


Den britiske regering har planlagt en vækstplan for opførelsen af atomkraftværker af "ny generation". Programmet giver mulighed for idriftsættelse af en ny atomkraftværk men med pris på vedvarende energi Den britiske regering overvejer altid at ændre kursen, og de nukleare omkostninger stiger.

Det atomisk, hvad enten det er gammelt eller nyt, efterlader et vigtigt spørgsmål åbent: ledelsen af slagge.

Fordi investeringer i nukleare energier?
Spørgsmålet vedrører ikke kun Det Forenede Kongerige, men involverer klodens energiinvesteringer. Omkostningerne forbundet med konstruktion af nye atomkraftværker de er stigende; L 'nuklear industri Franskmænd, der utvivlsomt er en af ​​de stærkeste i Mongo, har været nødt til at stå over for adskillige forsinkelser i udviklingen og opstillingen af ​​sine nye anlæg netop for at klare stigningen i omkostningerne.

Det atomkraftværker som i dag er under opførelse, henviser til projekter for cirka et par år siden. Dette er tilfældet med det engelske selskab Centreret. Sam Laidlaw, administrerende direktør for Centrica sagde, at gennemførelsen af nukleare projekt i dag kræver det højere omkostninger end forventet for fire år siden.

De ekstraomkostninger ved atomkraft er steget og vil have tendens til at stige yderligere, der er ingen mulighed for at regne med europæiske tilskud, og selvom det britiske selskab Centreret, i partnerskab med den franske EDF har den brugt en milliard pund på atomprogrammet, den ønskede at trække 20 procent af sin andel (200 millioner pund) ud for at investere i vedvarende energi. Midt i stigende omkostninger, manglende subsidier og manglende finansiering er det sandsynligt, at det nukleare program mislykkes.

Dybest set er den vedvarende er billigere end atomisk. De er billigere, planterne har hurtigere opsætningstider, de genererer ikke radioaktivt affald, de forårsager ikke miljøkatastrofer, de har også lavere omkostninger med hensyn til vedligeholdelse og sikkerhed. I det nuværende væksttempo i Storbritannien, er vedvarende energi de vil producere mere elektricitet end atomisk inden 2018.

Du kan også være interesseret i Atomenergi: grundlæggende begreberVideo: Hvorfor er moderne kunst så dårligt? (December 2021).