Søgninger

Pilleovne til fremstilling af varmt vand


Pilleovne til produktion af varmt vand til boligen: fordele og ulemper, bekvemmelighed og al information omhydro-pille ovneellerpilleovneat producere varmt vand til boligen.

I artiklen dedikeret tilforskelle mellem komfurer, termokomfurer og pillekedler, har vi forklaret dig, hvilken type biomasseopvarmningssystem, der kan tilsluttes radiatorerne eller til den allerede eksisterende kedel, og hvilken man kan grænseflade med det hydrauliske system til produktion af varmt brugsvand. Dethydro-pille ovnede er biomassevarmeanlæg, der er kraftige nok til at opvarme huset og sørge for produktion af varmt vand til boligen.

Pilleovne til fremstilling af varmt brugsvand

Detpilleovneellerhydro-pille ovnede er i stand til at oprette forbindelse til vandforsyningen og sørge for opvarmning af såvel vand som husholdning.

Dethydro-pille ovnede er kendetegnet ved to faktorer:

  • en høj nok kraft til at kunne tilfredsstille husets termiske behov og til produktion af varmt brugsvand (varmt vand til boligen).
  • En dedikeret hydraulisk enhed, der gør det muligt, med ovnen tændt, at omdirigere en del af varmekraften til produktion af varmt vand.

Tilproducere varmt vand til boligen, detpilleovnskal tilsluttes vandforsyningssystemet. Varmen, der produceres af ovnen, overføres til vandet ved hjælp af en varmeveksler. Detpilleovne, der producerer varmt vandde er ikke uden ulemper.

Blandt ulemperne fremhæver vi det faktum, at de kun kan producere varmt vand med det samme i nærværelse af et specielt sæt og kun hvispilleovn, når der kræves varmt vand, er det aktivt og kører med fuld kapacitet. Hvis ovnen er slukket, kan der ikke produceres varmt vand (selvfølgelig!) Mens pilleovnen er aktiv som minimum, bliver du nødt til at vente flere minutter, før du kan bruge varmt vand, fordi produktionstiderne stiger markant. Blandt ulemperne rapporterer vi ogsåmedbring vand som ikke er meget høj, af denne grund kombineret køb med enpuffereller akedel.

Hvad er puffer? En slagskedel, et lagringssystem, der er forbundet medhydro komfurformår at garantere maksimal komfort inden for produktion af varmt vand til boliger. Pufferen er en ståltank, generelt cylindrisk i form og dækket med et tykt isolerende lag.

Pufferen har en kapacitet fra 200 op til over 2.000 liter alt efter behov. Ulempen ved pufferen er, at den tager plads: du kan huse den i garagen eller i kedelrummet. En 650 liters puffer er 173 cm høj og 95 cm i diameter. Pufferen kan kombineres med varmesystemet medsolpanelereller tilpellet termovn.

Vandet derproducerer hydropilleovnenden når en temperatur på 70-80 ° C. Denne temperatur er perfekt til radiatorer, men bestemt ikke til husholdningsvand. Overskydende termisk energi ville blive spildt uden pufferen, mens den med denne særlige kedel opbevares og om nødvendigt blandes med koldt vand, indtil den ønskede temperatur er nået.

Størrelsen af ​​puffen, der skal forbindes medhydro-pilleovner simpelt. Generelt anbefaler varmeingeniører at vælge en puffet med en kapacitet på 20 liter for hver kW aftermokomfur. Hvis din pille-termovn har en effekt på 22 kW, er en puffet med en kapacitet på 440 liter tilstrækkelig. Pufferen er også nyttig, nårpille hydro komfurden skal fungere i kombination med et andet allerede eksisterende varmesystem (f.eks. den klassiske kedel).

Tilslut pilleovnen til radiatorerne i huset

Detpille hydro ovnede skal aldrig forbindes direkte til radiatoren: rørene til klassiske radiatorer har en for lille diameter for at give tilstrækkelig vandcirkulation.

Derpilleovn, hvis det er knyttet tilradiatorermed systemets allerede eksisterende rør ville det kun opvarme en del af radiatorerne med deraf følgende spild af energi. Dethydro-pille ovneskal tilslutteshydraulisk manifold, kun på denne måde kan de forbindes optimalt tilradiatoreraf husvarmesystemet.Video: Pejsemontøren - Jims Anbefaling (Juli 2021).