Søgninger

Hjemmelavet solsikkefrøsmør


Hjemmelavet solsikkefrøsmør: opskriften på solsikkefrøsmør tilberedes derhjemme hurtigt og nemt.Opskrifter, egenskaber og kalorier.

Detvegetabilsk solsikkefrøsmørdet er let at tilberede, og dets smag er tæt knyttet til frøets stegningstider. Detsolsikkefrøsmør, sammen medMandelsmør, er et gyldigt alternativ til det mere populære (og kommercielle) jordnøddesmør. Detjordnøddesmørdet betragtes som en god proteinkilde og bruges også af atleter før en intensiv træning, men spredningen af ​​allergi over for jordnødder (til jordnødder) har givet større plads til alternativer såsom solsikkefrøsmør og mandelsmør. Disse tre vegetabilske smørre kan være alternative, fordi hver af dem er kendetegnet ved særlige ernæringsværdier og bidrag fra mineralsalte og vitaminer.

Efter at have set hvordan man laver hjemmelavet mandelsmør, lad os gå videre til solsikkefrøsmør, en rigtig godbid for elskere af disse dyrebare frø.

Hjemmelavet solsikkefrøsmør

Solsikkefrøsmør, opskrift

Opskriften tager kun ca. ti minutter. Du behøver ikke have specielle apparater, det ideelle ville være en mixer, en foodprocessor eller en Thermomix med et lille S-blad, men selv en mere ydmyg foodprocessor vil gøre. Hvis du bruger en fødevareprocessor, bliver du nødt til at male blandingen i hånden, måske ved hjælp af den samme pistil og mørtel, der bruges til pestoopskrifterne!

Det kan interessere dig: egenskaber ved solsikkefrøsmør.

Her er ingredienserne til fremstilling af hjemmelavet solsikkesmør:

  • 4 kopper let ristede solsikkefrø
  • 2 - 4 spiseskefulde vegetabilsk olie efter eget valg
  • 1/4 tsk stevia (valgfri)
  • 1/2 tsk salt (valgfrit)

Tilsætningen af ​​stevia (naturligt sødemiddel til erstatning af sukker) såvel som saltet er helt efter din skøn. Hvis du har problemer med blodtrykket eller har en diæt med lavt natriumindhold, skal du springe saltet over.

Med hensyn til valget af vegetabilsk olie ville det ideelle være kokosolie eller rapsolie, som er ret smagløse og derfor ikke ændrer den naturlige smag afsolsikkefrøsmør.

Til stegning kan du købesolsikkefrønaturlige (så det er vigtigt, at de ikke er salte) og læg dem i en forvarmet ovn ved 200 ° C i ca. 60 sekunder. Vær meget opmærksom på dette trin: hvis du skålersolsikkefrø, detvegetabilsk smøropnået vil være lidt bitter. Regelmæssig ristning returnerer et smørbart smør med en sprød, afgørende smag, men uden bitter eftersmag.

For proceduren:

  • 1) I skålen på foodprocessoren hældessolsikkefrøallerede ristet.
  • 2) Kør foodprocessoren med maksimal hastighed. Hvis du har ret til at vælge bladet på mixeren, skal du tage en lille og proportional med din størrelsesolsikkefrø.
  • 3) I løbet af første fase får du en slagssolsikkefrø måltid. Hvis blandingen virker for tør, tilsæt vegetabilsk olie. Tilsæt olien gradvist og kun for at blande den godtsmøri træning.
  • 4) Bland godt i 3-4 minutter, og brug altid den maksimale effekt af din mixer (eller foodprocessor). På dette tidspunkt skal solsikke smør være klar og have en cremet, smørbar konsistens.

Forberedelsestiderne øges lidt, hvis din fødevareprocessor ikke er særlig kraftig. I dette tilfælde skal du fortsætte og udvide brugen af ​​mixeren i flere minutter.

Solsikkefrø for at fremstille smør, hvor man kan købe dem

Hvor kan man købe solsikkefrø? I butikker, der specialiserer sig i køb og salg af naturlige fødevareprodukter eller på Amazon, hvor en 300 gram pakke koster ca. 6 euro med forsendelsesomkostninger inkluderet. Disse er 100% organiske og naturlige solsikkefrø.

Forsolsikke smør opskriftvælg afskallede frø.Video: Hjemmelavet pizza - Nem og hurtig opskrift (September 2021).