Søgninger

DIY lampe med flaske eller krukke


Genbruge kreativ:hvordan man laver en DIY lampe med glasflaske eller krukke. Trinvise instruktioner til genbrug af glasbeholdere og flasker for at bygge smukke DIY-lamper.

De, der ikke er fortrolige med glasskæring, kan bruge glasbeholdere på 500 gram eller et kilo. Lad os straks se, hvordan man genbruger glasskrukker og flasker til oprettelse af DIY-lamper.

Lampe med flaske, hvordan man gør det

Hvis du ikke er meget fortrolig medgør det selv, vi råder dig til at følge instruktionerne foreslået i afsnittet dedikeret tilkreativ genbrugglasskrukker eller ledede hætter, der kan omdanne en simpel glasflaske til en lampe. I dette afsnit vil vi give dig projekter og ideer til genbrug glasflasker for at opnå DIY lamper eller lysekroner.

Til dette gør-det-selv har du brug for et specielt værktøj til at skære glasset, et elektrisk kabel med en krog til pærer, en afbryder til at tænde og slukke for DIY-lysekronen (eller lampen) og et LED-lys med en diameter, der er kompatibel med glasflasken at genbruge.

Den nemmeste måde atat genbrugeen glasflaske og bygg enlampebestår af at skære bunden af ​​flasken. På denne måde tillader vi pæren at komme ind i flasken, mens det elektriske kabel passerer gennem det klassiske hul i den samme flaske. Se vejledningsartiklen for alle instruktioner:hvordan man klipper en glasflaske.

De, der ikke har til hensigt at skære en glasflaske, kan bruge følgende instruktioner.

LED-hætte til genbrug af glasflasker

LED-hætten er en meget praktisk enhed. For at bruge den skal du bare vaske flasken og eventuelt dekorere den, som du finder passende.

Den ledede hætte kan påføres på enhver flaske: øl, vin, tomatpuré ... men også til laboratorieampuller og kolber.

Det er udstyret med et integreret batteri, der genoplades med det klassiske USB-stik på computeren. Hver opladningscyklus formår at give næsten 3 timers lys.

Enheden, der er tale om, er en tilsyneladende korkpropp, men bunden skjuler et LED-lys med en lille akkumulator, der genoplades inden for 20 minutter.

Kreativ genanvendelse: DIY lampe med glasburk

Til dette arbejde afgenbrugdu behøver ikke at være en troldmand afgør det selv. Det er et meget simpelt job og inden for alles rækkevidde. Takket være dette arbejde med kreativ genbrug er det muligt at opnå DIY lamper til haven eller til at dekorere huset med en knivspidsmiljømæssig bæredygtighed.

Hvad der kræves for at lave en DIY lampe?

 • En glasbeholder stadig med låget
  En krukke som den der bruges til syltetøj eller tomatpuré.
 • Et elektrisk kabel
  Det elektriske kabel skal være komplet med et stik til lampen, endnu bedre, hvis det er udstyret med en afbryder til at tænde og slukke for lampen.
 • Én LED-pære
  Advarsel! Til denne kreative genbrug er det ikke muligt at bruge traditionelle lamper og ikke kun fordi de bruger mere: den traditionelle lampe risikerer at eksplodere på grund af den høje varme, der genereres i krukken.
 • Et saks
  Saksen skal være robust nok til at gennembore låg på krukken.

Metode:

1. Få alt hvad du har brug for fra en typisk gør-det-selv butikBrico Center eller ved at drage fordel af onlinehandel. For at få et bedre æstetisk resultat skal du vælge det elektriske kabel i samme farve som hætten. Om nødvendigt kan du altid male hætten.

2. Fjern al etiket fra glasburken.

3. Tag fat i saks og gennemboret hætten. Hullet skal være stort nok til at rumme pærefastgørelsen.Advarsel! Kun angrebet og ikke hele pæren!

4. Sæt redskabet i låget på krukken, og skru LED-pæren.

5. Luk hætten og tilslut stikket til lysnettet. DerDIY lampeer nu klar til brug!

Råd:
for en overskydende effekt kan du overveje at male glasbeholderen for at skabe en DIY-lampe, der kan udsende farvet lys.

Projektfoto: Brico Center - bricocenter.itVideo: LED batteri lamper - lys uden ledning (September 2021).