Søgninger

Linoleum, al info


DET linoleumgulve, ofte forvekslet med PVC og gummigulve, men har intet at gøre med kunstige materialer. DET linoleumgulve består kun af råmaterialer af naturlig oprindelse, såsom korkmel, træmel og linolie, og denne ingrediens forklarer også navnet "linoleum“.

Det linoleum baserer sin produktion på udnyttelse af et naturfænomen,oxidation af linolie. Denne proces skaber en film kaldet "beton"I jargon, der udgør det grundlæggende bindemiddel til produktion af linoleum.

Hvordan er linoleum
Produktionen finder sted gennem oxidation af store mængder linolie. Du får en masse naturlig beton som får lov til at hvile i en bestemt periode, skæres i stykker og placeres i blandeanlægget. Derefter tilsættes naturlige produkter såsom træmel, kork, calciumcarbonat, harpikser og naturlige farvepigmenter. Der opnås en dej, der spredes på et jutestof og kalandreres. Endelig blev linoleum den udsættes for krydderier i specifikke ovne ved en temperatur på 60 ° C i ca. 20/30 dage. Her, nu filmene fra linoleum de er klar til at blive pakket og markedsført.

Karakteristika for linoleum
Det linoleum det har bakteriedræbende egenskaber, der favoriserer reduktion af mider og bakterier, og takket være dets naturlige antistatik reducerer det tilstedeværelsen af ​​støv og snavs. Det linoleum gulv den fås i forskellige farver og har den egenskab, at den regenererer sig over tid. Blandt de andre fordele ser vi, at det ikke behøver vedligeholdelse.

Hvor meget koster det, og hvor man kan købe linoleum
Det linoleum den købes i ruller på 200 cm. i højde og længde op til 30 meter. Tykkelserne er 2,0 - 2,5 - 3,2 mm. i henhold til graden af ​​slid, som det skal bestemmes til. Mere sjældent produceres det også i 60 × 60 cm plader. Det koster omkring ti euro pr. Kvadratmeter. Det linoleum det købes i butikker specialiseret i salg af gummi- og PVC-gulve.

Sådan rengøres linoleum gulv
For at vaske gulvet skal du blot tørre af med en klud, der kun er fugtet med vand, og for at få en dybere rengøring kan du også bruge et specielt rengøringsmiddel. I begge tilfælde er det vigtigt at huske, at selvom linoleum det er et vandtæt materiale, men kan blive beskadiget, hvis vandet stagnerer i lang tid. Det tilrådes derfor altid at bruge et minimum af vand og straks tørre overskydende.

Selv for at fjerne pletter er det tilstrækkeligt at bruge en klud fugtet med vand. Hvis pletterne er mere modstandsdygtige, f.eks. De grimme sorte spor, der er efterladt sko, er der specielle hvide / røde nylonskiver at gnide på linoleum gulv.Video: Film Fracchia La Belva Umana 1981-Lino Banfi- Paolo Villaggio-Completo ITALIAN HD (December 2021).