Søgninger

Tusind alternative anvendelser af vaselin


Brug vaselin: fra kosmetiske anvendelser inden for hudpleje til de enkleste og mest effektive hjemmemediciner, her er forskellige anvendelser af vaselin.

Selvom det ikke er karakteriseret ved en "grøn formulering, er vaselin et produkt, der er meget anvendt i den kosmetiske og farmaceutiske industri; det værdsættes for dets blødgørende, beroligende, smørende og beskyttende egenskaber, også i produktionen af ​​ansigts- og læbecremer, i produktionen af ​​hårbalsam.

Det er også et billigt og meget tilgængeligt produkt, som kan vise sig nyttigt ved mange lejligheder. Denne side illustrerer de forskellige anvendelser af vaselin, lige fra kosmetiske anvendelser inden for hudpleje til de enkleste og mest effektive hjemmemediciner.

Anvendelse af vaselin

Fodblødgøringscreme

Mod tørre og revnede hæle er vaselin meget effektiv; Påfør bare et tyndt lag af dette produkt, inden du går i dvale, og dæk dine fødder med sokker. Den næste dag vil du allerede bemærke blødere og mere hydreret hud. Den konstante brug af vaselin gør calluses blødere og letter eliminering af døde celler.

Albue og knæ creme

Da dette er områder, der er lidt mere udsatte end andre, har albuer og knæ tendens til at have tørre hud og blive mørkere. For at holde dem bløde og hydratiserede skal du bare anvende et lag vaselin hver dag.

Håndcreme

Hænder har tendens til at knække med kulde: Vaseline er et effektivt middel mod kulde mod huden. Det vil være nok at anvende det på bagsiden af ​​hænderne, tag handsker på, inden du går i seng. Om morgenen vil du med stor glæde bemærke de bløde og nærede hænder.

For at åbne emaljehætterne

Hvis du har svært ved at åbne hætten på din yndlings neglelak, kan du bruge vaselin; alt hvad du skal gøre er at bruge en vatpind gennemblødt i en dråbe vaselin og aftørre den på siden af ​​hætten. Vaselin vil forhindre neglelak i at forsegle flasken, hvilket gør det lettere at åbne til næste manicure.

Vaselin er også indiceret til at fjerne stramme ringe; Smør bare overfladen af ​​huden lige så meget, at ringen glider af uden smerter eller ubehag.

Læbepomade

Takket være dens kraftige fugtgivende og blødgørende egenskaber er vaselin en god læbepomade. Hvis vi kombinerer det med små mængder sukker, kan vi lave en peeling for at genoplive læberne.

Neglebånd

Bløde og sunde neglebånd er afgørende for at holde neglene stærke og fejlfri. Anvend bare dette produkt for at holde dem i perfekt stand og fri for døde celler.

Mod farvestofpletter

Hvor mange gange har du nogensinde plettet din hud, når du farvede dit hår! For at forhindre dette, gnid vaselin i områder, der er udsat for pletter.

Mod tørre tæer

Er hårspidserne tørre og begynder at gå i stykker? Du kan fugte dem ved hjælp af denne ingrediens.Dens aktive forbindelser fremmer reparation af beskadiget hår, der giver et helt nyt udseende efter et par dage.

At polere sko

For at genvinde glansen fra læder eller lakeret lædersko kan vi påføre et lag vaselin og gnide i et par sekunder med en ren klud.

For at forlænge parfymens varighed

De, der ønsker at gøre deres parfume mere intens og vedholdende, kan anvende lidt vaselinolie på håndledene og bag ørerne, inden de påfører parfume. Resultatet er garanteret: duften accentueres, og dens varighed forlænges kraftigt.

Mod myrer

Det vides, at myrer er meget tiltrukket af madskålen til vores kære kæledyr. For at afhjælpe dette skal du bare sætte en vaselinring rundt om skålen.

Dørsmøremiddel

Hvis din husdør eller garderobeskabet knækker, kan du ordne det med en lille vaselin på stifterne; du vil bemærke, at problemet løses med det samme.



Video: DIY Natural Lip Balm Without Vaseline Or Petroleum Jelly! (December 2021).