Søgninger

Sådan laver du hjemmelavet surdejMange bruger bryggergær til at lave brød eller pizza derhjemme, men hvis vi bruger modergær, er resultatet meget bedre! Hvem kan ikke lide et duftende og smuldrende brød med en mørk skorpe og en blød, hvid inderside ... og frem for alt lys!

Mange ved allerede: hemmeligheden er modergæren, den indeholder smagen, duften og letheden af ​​det bedste brød. I supermarkedet sælger de normalt gær i terninger for at opbevare dem i køleskabet ud over den tørre: men ville det ikke være meget sundere at bruge modergær til vores brød eller til vores pizza? I den henseende vil vi illustrere hvordan man laver hjemmelavet surdej følger vores opskrift trin for trin. Resultatet er garanteret; du vil være perfekte bagere, og du får et brød eller en pizza med en umiskendelig smag.

C.hvordan man kan være en levitisk mor derhjemme, ingredienserne

  • 250 ml vand
  • 120 gram mel
  • Et tip af en teskefuld tør gær
  • 80 gram almindelig yoghurt

C.hvordan man laver surdej derhjemme, forberedelsen

  1. Hæld vandet, yoghurt, gær og gradvist melet i en ret stor skål, bland gradvist, indtil alle ingredienserne er blandet godt: Sørg for, at der ikke er klumper, i hvilket tilfælde du stadig skal blande. Du kan også bruge en moderne og holdbar fødevareprocessor, så opgaven bliver lettere
  2. Når al blandingen er klar, skal du lade den hvile i en åben beholder og placere den i det varmeste rum i huset, ikke nær radiatoren. Den ideelle temperatur skal være omkring 17/18 grader. Efter et par dage vil du føle en sur lugt i luften, det betyder at du har fået modergæren
  3. På dette tidspunkt skal du lægge blandingen i en anden beholder og opbevare den i køleskabet: Den opnåede gær varer i flere uger, men du behøver kun en ske for hvert kilo mel eller pizza.

For at lave brød med modergær kan du få råd og information i artiklen "Hvordan laver man brød med modergær" Brød med modergær er slet ikke hurtig at tilberede, men resultatet er usædvanligt.

For at lave pizza med surdej henviser vi dig til artiklen "Sådan laver du pizza med surdej" I denne vejledning finder du alle instruktioner til tilberedning af en velsmagende hjemmelavet pizza med surdej.

Hvordan man laver surdej derhjemme, andre tip

Hvis du vil have mere information om verden afnaturlig gærog hvordan man tilbereder surdej derhjemme, anbefaler jeg at læse bogen“Surdej. Tips og tricks for alle at lære det at kende og bruge det til fulde ".Det passer både til dem, der allerede ved, hvordan man laver naturlig gær derhjemme, og til dem, der lige er begyndt. Den indeholder en masse information om mel at bruge og endda en opskrift at forberede nogle glutenfri gær. Bogen koster € 11,18 og kan købes denAmazon med gratis forsendelse til dem, der beslutter at købe to bøger efter eget valg. Manualen til surdej indeholder 10 opskrifter på, hvordan du bruger moder gærog rådgivning om mel, der skal bruges; for hvem vil have lav surdej derhjemme eller dem, der har til hensigt at tilberede pizzaer med særligt ægte og velsmagende mel, kan finde oplysninger i min guide-artikelHvordan man laver mel derhjemme.

Du kan også være interesseret i "Fuldkornsbrød med modergær: videoopskrift "

Hvis du kunne lide denne artikel, kan du følge mig på Twitter, tilføj mig på Facebook, blandt de cirkler af G + eller se mine skud på Instagram, le vie dei social de er uendelige! :)Video: 15 Mistakes Most Beginner Sourdough Bakers Make (Oktober 2021).