Søgninger

Magnesiumchlorid, egenskaber


Magnesiumchlorid: egenskaber, anvendelser, doser, fordele og kontraindikationer. Fra bivirkninger til dyderne af magnesiumchlorid.


De, der ønsker at få mest muligt ud af de gavnlige egenskaber ved magnesium, kan introducere begynde at bruge de såkaldte epsom-salte. Det epsom salt er et magnesiumsalt, netop "magnesiumsulfat-heptahydrat", det vil sige et magnesiumsalt, hvor krystallerne er prismatiske, spidsformede og inkorporerer 7 vandmolekyler (det er derforHydrat"). Epsom salt er også kendt som bittert salt og bruges oftest sammen medmagnesiumchlorid.

Magnesiumchlorid, egenskaber

På grund af dets egenskaber, i Kina, er magnesiumchlorid (kaldte Lushui) bruges til fremstilling af babymælk. I Japan markedsføres magnesiumchlorid somNigari(afledt af det japanske ord Amaro) og består af en blanding af magnesiumchlorid og magnesiumsulfat-heptahydrat (epsom-salt).

Det betragtes som et godt middel mod stress (især hvis det bruges til forberedelse af afslappende bade) for at modvirke mental og fysisk træthed.

Det spiller en afgørende rolle i reguleringen af ​​kropstemperaturen og takket være dens gavnlige egenskaber er den i stand til at understøtte det korrekte funktion af det kardiovaskulære system og forhindre hjertesygdomme.

Det bruges som et kosttilskud, der især anbefales til kvinder, for at forhindre osteoporoseproblemer: det hjælper med at fikse calcium i knoglerne. Derudover reducerer det symptomerne på PMS og forbedrer hormonbalancen.

For mere information om doseringer, egenskaber og anvendelser for at opnå fordele for kroppen, anbefaler vi at læse bogenDe utrolige terapeutiske egenskaber ved magnesiumchloridfås også i e-bog-format til en pris på 3,99 euro.

Magnesiumchlorid, anvendelser

Detmagnesiumchloridkan prale af et stort antalanvendelser og ikke kun på det homøopatiske område. Denne forbindelse anvendes til elektrolytisk produktion af metallisk magnesium. Andre anvendelser inkluderer anvendelser til fremstilling af tekstiler, papir til fremstilling af cement og brandsikre materialer (brandsikre). Det bruges i miljøsektoren til styring og behandling af vandrensning, mens det i fødevareindustrien bruges somtilsætningsstof.Det bruges i den farmaceutiske og kosmetiske industri.

Det bruges som salt til sneovervågning på veje og i hjemmet, for de samme egenskaber kan det bruges til at absorbere fugt. Det bruges også til at opbevare brint (bruges som mellemlagringsmateriale).

Sådan skal du tage magnesiumchlorid

Vi indtager allerede en ubetydelig mængde magnesiumchlorid med vores daglige diæt. I fødevareindustrien anvendes magnesiumchlorid som surhedsregulator, opstrammende middel, smagsforstærker og antiklumpningsmiddel. I Italien og i de øvrige EU-lande rapporteres dette tilsætningsstof på etiketten med kodenE511 og har ingen grænser for anvendelse både i fødevarer og i økologisk landbrug, dette skyldes, i modsætning til mange andre tilsætningsstoffer til fødevarer, E511 ikke udgør nogen sundhedsrisici.

De, der spiser tofu, indtager uforvarende magnesiumchlorid: denne ingrediens bruges som koagulant ved fremstillingen af ​​"sojaost" (tofu).

På markedet er der magnesiumchlorid i tabletter, så for at finde ud af doserne og administrationen skal du bare læse produktemballagen, men der er en enklere og mere naturlig måde at tage dette salt på. Hvis du har magnesiumkrystalpulver, kan du lave et hjemmelavet supplement med:

  • 1 liter vand
  • 30 gram krystalliseret magnesiumchlorid
  • 1 træske

Kog vandet og lad det køle af. Overfør vandet til en glasflaske (eller en kande med prop) og smelt 30 gram magnesiumsalt. Rør med en træske og forsegl.

De korrekte doser afhænger af typen af ​​diæt, alder og de fordele, du agter at opnå. For de korrekte doser kan du konsultere din læge, men generelt anbefales det at indtage en liter kosttilskud baseret på magnesiumsalte fremstillet som beskrevet ovenfor (til kvinder over 35 år). For dem under 35 anbefales det at halvere dosen.

Magnesiumchlorid, kontraindikationer

Denne ingrediens har ingen særlige kontraindikationer eller bivirkninger. Dens toksicitet forekommer kun i tilfælde af meget høje indtag med afførende virkning; dette salt udskilles let gennem urinen.


Video: wissenswertes zu krebs (December 2021).