Søgninger

Sådan bygger du en grill


Hvis du har en fridag, er det nok for dig at planlægge og bygge en grill. Bortset fra hvad der er behov for, dog bygge en grill du har brug for et sted med lidt vind og væk fra tørre grene og andre brandfarlige materialer. Det ideelle sted for bygge en grill er ydersiden af ​​køkkenet. De, der har mulighed for, kan lave en grill et system, det vil sige, der inkorporerer forskellige arbejdsflader og rum, hvor trækulsposer og forskellige værktøjer kan opbevares.

Sådan bygger du en grill, materialer og arbejdsredskaber

  • Cement mørtel
  • Massive mursten eller betonblokke
  • Stenplade eller ildfast materiale. Mål 100 × 60 cm og med en tykkelse på 3-4 cm
  • Jerngrill. Mål 95 × 60 cm og 2 cm tyk
  • Murske
  • Lige træplanke
  • Niveau

Sådan bygger du en grill, forspil
Med vores instruktioner kan du lave en grill med udsatte mursten på ca. 125 x 85 cm. Højden vil være ca. 90 cm. Dimensionerne kan ændres efter dine behov. Husk, at hvis du ikke bygger på asfalterede dimensioner, men ønsker at bygge grill på plænen skal du først lægge fundamentet.

Sådan bygger du en grill, arbejdskraft
Den første ting at gøre er at spore omkredsen af ​​din grill på støttefladen. I bygge væggene, for at gøre dem mere robuste, giv dem en tykkelse på 2 mursten. Kryds murene for at få en bedre forsegling. Mattani skal forbindes med cementmørtel.

Der Malta det er lavet ved at forbinde tre dele sand med en del cement. Vand tilsættes, indtil der opnås et fugtigt og tæt materiale. Hvis du forbereder det selv, for at forstå om blandingen "det virker"Anbring murske i blandingen og fjern den pludselig, hvis dejen får en lille spids form, Malta den er klar til brug!

Lad murstenene klæbe til hinanden med en murske og mørtel. Når du er færdig med en installation (et lag mursten), skal du kontrollere med niveauet, om strukturen er plan. Dug enhver ujævnhed med mørtel. Når din Væg har nået en højde på ca. 60 cm, skal du forberede et sted til understøtning af stenen (anbefales!) eller betonpladen. Støtten fungerer som en overflade til at huse det trækul, der skal brændes.

Når du når 60 cm, skal du kun placere en mursten for enden af ​​væggen. Dette skyldes, at det indre rum vil blive optaget af stenplade. Efter at have fastgjort pladen med mørtel (som passer sammen fra den ene ende til den anden og optager det rum, som den anden mursten besatte ved den foregående lægning), fortsæt med tre flere lag - tre flere mursten -, den fjerde lægning vil være den sidste og vil bestå af et enkelt hoved: den endelige lægning vil bestå af en enkelt mursten for at lade gitteret hvile, ligesom det er gjort for at placere pladen.

Billedet er kun repræsentativt, grillen beskrevet i denne artikel vil være mere robust og solid, fordi den består af to hoveder og kun har en kogeplade.

Du kan også være interesseret i artiklen om "Ildfaste murstenVideo: Vi bygger ett utekök!!!! sickomode (September 2021).