Søgninger

Hvordan man laver amaranth


Hvordan man laver amaranth: opskrifter med amaranth og information om, hvordan denne falske korn tilberedes. Fra enkle opskrifter til mere komplekse kurser.

Den grundlæggende madlavning af amaranth er enkel: Efter vask skal du bare koge amaranten i vand (2 dele vand til hver del af amaranth) med en spiseskefuld helt havsalt. Tilberedningstiderne er 30 minutter i en normal gryde og 15-20 minutter i en trykkoger. Efter madlavning,amaranthdet skal "hvile" i 10 minutter, så jeg anbefaler ikke at blande det for at lade bønnerne svulme op.

Dell 'amaranth, i køkkenet kan du også bruge mel til tilberedning af brød eller andre usyrede produkter: på grund af fraværet af gluten kan amarantmel ikke hæve sig, så for at forberede bagværk, der skal hæves, er det nødvendigt at blande det med speltmel eller hvede.

I artiklenOpskrifter med amaranthvi har allerede set hvordan man laver amaranth at forberede retter som f.ekssupper, desserter eller amaranth gnocchi.På denne side vil vi se andre opskrifter baseret på amaranth.

Hvordan man laver amaranth

Kartofler og amarantkroketter

Ingredienserne til 8 personer i denne opskrift med amaranth er:

  • 1 kg kogte og mosede røde kartofler
  • 100 gram blød ost (til den veganske version tilsættes vegetabilsk ost)
  • 4 spiseskefulde amaranth
  • et glas pan-blæst amarant
  • 2 piskede æg (til den veganske version kan du erstatte æggene med kikærmel)
  • brødkrummer
  • en spiseskefuld hakket persille
  • salt og peber efter behov
  • krydderier såsom oregano, timian, basilikum og hvidløg

Kog amaranten som beskrevet ovenfor, og fortsæt tilberedningen for at opnå en cremet og næsten gelatinøs blanding. Tilsæt knuste æg til amaranten, og i midten af ​​blandingen tilsættes et æg, persille, salt, peber og de andre krydderier. Bland godt, og hvis dejen virker for blød, tilsæt lidt mel.

Ælt dejen for at danne kroketternes typiske form. I hver kroket skal du tilføje et strejf af ost og lukke godt. Pisk ægget, send kroketten i ægget og derefter i brødkrummerne. Steg i rigelig kogende olie, indtil den er gyldenbrun på begge sider.

Amaranth tamales

Perfekt til elskere afGade mad:disse er bundter pakket i dampet majs eller bananblade. Tamales kan laves fyldt med amaranth og grøntsager. Opskriften ser:

  • 300 gram amarant
  • 200 gram grønne tomater, tomatillos
  • chill lige nok
  • en hakket løg
  • en fed hvidløg
  • frisk koriander
  • en kop vegetabilsk bouillon
  • salt og olie efter behov

Kog de grønne tomater (tomatillos er grønne tomater med en sød og syrlig smag) i 10 minutter og bland dem med dem i vegetabilsk bouillon og andre krydderier. Kog amarando og tilsæt det gradvist til bouillon.

Sæt de tørrede majsblade i blød for at rehydrere dem. Hæld og fyld hvert blad med et par skefulde frisk blandet påfyldning. Luk bladene for at danne en sammensat pakke og knus dem med en vægt. Knyt hver Tamales individuelt og arranger dem i en kurv eller serveringsskål.

Du kan også være interesseret iBjergbanan



Video: How to Rinse Quinoa Step-by-Step Tutorial (Oktober 2021).