Søgninger

Sådan bruges resterne æggeblommer


Sådan bruges æggeblommer: opskrifter og naturlige midler til at genbruge æggeblommer, der er tilbage fra dine dessertopskrifter.

I nogle opskrifter kun æggehviden er påkrævet, mens æggeblommen er sat til side og forbliver ubrugt, som det er tilfældet med marengs eller nogle blommer. På denne side vil vi se forskellige skønhedsmidler (alternative anvendelser) og opskrifter, der involverer eksklusiv brug af æggeblomme.

Æggeblomme, alternative anvendelser

I kosmetik er æggeblomme nyttig til forberedelse af specifikke pakninger til dem med tørt hår. Blommen er faktisk rig på næringsstoffer, der er meget nyttige til rehydrering af tørt hår og til fremstilling af en hårmaske med en omstruktureringseffekt, perfekt til behandling af beskadiget og beskadiget hår fra overdreven brug af glattejern, hårtørrer eller solen ...

Maske til tørt hår, pakke med rester af æggeblommer

Hvad du skal gøre er simpelt: saml to eller flere æggeblommer. Antallet af æggeblommer afhænger af længden af ​​dit hår. Slå dem som for at forberede en omelet, og påfør dem ved hjælp af en børste i hele hårets længde og insistere på spidserne, men også på hovedbunden. Lad den æggeblommebaserede komprimering være i mindst 30 minutter inden skylning og fortsæt med en neutral eller aloe vera-baseret shampoo.

Ansigtsmaske med rester af æggeblomme

Det er en af ​​de enkleste naturlige opskrifter at forberede ansigtspleje på. Denne skønhedsmaske er kun velegnet til dem med meget tør eller kombineret hud. For dem med fedtet hud er æggehvide mere egnet takket være sidstnævntes antibakterielle egenskaber.

Bland en æggeblomme med saften af ​​en halv citron og en teskefuld kokosolie (hvis du ikke har det, skal du bruge olivenolie). Påfør skønhedsmasken og lad den være tændt i 20 minutter. Fortsæt med fuldstændig fjernelse med en vatpind dyppet i varmt vand. Skyl derefter med rigeligt vand skiftevis temperaturerne: varmt og koldt vand for at få en yderligere toningeffekt.

Sådan bruges resterne æggeblommer, opskrifterne

Der er mange opskrifter, der kun skal tilberedes med æggeblommer. Den enkleste er den for zabaglione, perfekt til atleter eller til morgenmaden til dem, der udfører tungt manuelt arbejde.

Opskrifter med rester af æggeblommer: æggeblomst

For at forberede zabaglione har du brug for 80 g sukker, 4 rester af æggeblommer og 80 ml Marsala. Saml æggeblommer i en rundbundet kobberkrukke, tilsæt sukker og marsala. Anbring gryden et varmt sted (i en sød bain-marie og aldrig på direkte varme) og slå blandingen, indtil du bemærker dannelsen af ​​en meget hævet creme. Zabaglione vil være klar, når cremen ved håndpiskens passage ikke efterlader ensartede spor.

Flere opskrifter med rester af æggeblommer

En anden opskrift med kun æggeblommer og ingen æggehvider er flødeis (involverer brugen af ​​100 g æggeblommer, 175 g sukker og 500 ml sødmælk) eller frisk hjemmelavet pasta. Faktisk kan ægpasta også kun tilberedes med æggeblommer efter den oprindelige ægpastaopskrift og tilsættes lidt vand til dejen.

Tartarsauce, meget alsidig i køkkenet, kan tilberedes med eksklusiv brug af æggeblommer. Tartarsauce bruges hovedsageligt til fiskebaserede retter, men versionen tilberedt med æggeblommer passer også godt til kødretter.

Sådan opbevares æggeblommer

Seksrester af æggeblommer der er få, du kan lave en pakke til tørt hår eller beholde dem og samle dem, indtil du når mængden af æggeblommerkræves til din opskrift. I artiklenhvordan man opbevarer ægvi har set individuelt, hvordan man bevarer æggeblommen eller den hvide af ægget samt metoderne til konservering af hele ægget.Video: PANETONE CASEIRO MUITO MACIO E ÚMIDO (Juli 2021).