Søgninger

Sparer energi derhjemme


Strategierne til drift af en energibesparelse de er mange. Fra energibesparelser knyttet til opvarmning til husholdningsapparater. Der er også tale om energibesparelse, når brændstofforbruget reduceres. Lad os se dekalogen af ​​de regler, der er nødvendige for spar energi i huset uden at ofre.

Til spar på din regning elektricitet kan ske på forskellige måder. Tidligere har vi set, hvordan man sparer elektricitet med passende brug af husholdningsapparater. I dag skal vi dog starte med det samme med de ti regler for Spar energi derhjemme uden at give op.

  1. Opvarmning i huset: indstil temperaturen omkring 19 ° C. Dette er den ideelle temperatur til husholdningsmiljøer, desuden om natten, når vi er i sengen, kan vi sænke temperaturen med tre grader uden at blive påvirket af denne variation. Hver gang vi øger temperaturen med en grad, stiger forbruget dramatisk og vejer derefter vores regning.
  2. Det er meget nyttigt at bruge en kronotermostat, der giver dig mulighed for at indstille et tidsprogram for automatisk at sænke temperaturen, når en bestemt tærskel er nået. Når det er for varmt i huset, åbner døren eller vinduet kun varme og spiser derfor elektrisk energi ubrugeligt.
  3. Kontroller døre og vinduer, brug de rigtige lejer for at begrænse træk. Varmeisolering er den største allierede af energibesparelse så meget, at energiklasser af bygninger tildeles baseret på det.
  4. Når du vil "skifte luft", skal du ikke lade vinduet stå halvt åbent i meget lang tid. For korrekt ventilation skal du blot åbne vinduet helt i et par minutter. I gennemsnit kan det siges, at en komplet luftændring i et rum kan finde sted på cirka 3 minutter.
  5. For at opretholde en temperatur er det godt at opvarme eller afkøle hvert enkelt rum. At holde døren til soveværelset åben og korridoren på gangen hjælper ikke meget. Hvert værelse skal have sin egen autonome opvarmning / køling.
  6. For at undgå spild kan elektroniske eller termostatiske ventiler installeres. De mest effektive er de elektroniske, der er installeret på radiatorer for at opretholde den rigtige temperatur i hvert rum i huset for ikke at unødigt forbruge elektricitet.
  7. Se reglerne for dig klimazone. Hver klimatiske område angiver en periode på året og i alt maksimale timer til brug af varmeapparater. Sørg for, at du ikke overskrider disse timer, og brug kun opvarmningen i de angivne perioder.
  8. Hvis kedlen går i stykker, skal du i stedet for at rette den overveje at købe en højtydende kedel. Til Spar energi kondenserende kedler og varmepumper kan også bruges.
  9. Pas på radiatorerne ved regelmæssigt at udlufte luften fra dem.
  10. Ikke kun radiatorer skal udluftes med jævne mellemrum. Glem ikke at udføre det nødvendige vedligeholdelsesarbejde på kedlen. Visse kontroller er også fastsat i de gældende regler for at sikre korrekt kedelydelse, men også større sikkerhed i hjemmet.

En anden relateret artikel af vores, der kan interessere dig, er: Trådløs kronotermostat.


Video: eRELAX: Sådan sparer du energi ved at programmere denne termostat. Vaillant (September 2021).