Søgninger

Rosa damascena: ejendomme og info


Damask steg: egenskaber, rådgivning om dyrkning, brug af æterisk olie og tilberedning af rosenvand. Regenererende ansigtsmaske og mange naturlige retsmidler fremstillet af kronblade.

I landeMuslimer, detdamask rosedet betragtes som profetens blomst. L 'æterisk olie af Damask rosedet betragtes som en effektiv stressaflastning, bruges som et smertestillende middel og som et beroligende middel til en god nats søvn.

Æterisk olie af damascena

Det afdamascenadet er en af ​​de dyreste æteriske olier i verden. Tænk bare, at en 2 ml flaske 100% Pure Damask Rose Essential Oil kan købes på Amazon til en pris på 26,99 euro med gratis forsendelse, og vi påpeger et af produkterne med markedets bedste kvalitet / prisforhold. .

L 'æterisk olie af damascenadet er meget dyrt ikke for markedsvalg, men på grund afDamask stegdet destillerer sine dråber af æteriske olier med ekstrem parsimon, og for kun at få et par dråber er der brug for kvintaler af rosenblade. For al information om produktion af æterisk olie afdamask roseog på hans sejendomsret, vi henviser til den detaljerede side:Rose æterisk olie.

På markedet findes damascene æteriske olier allerede fortyndet og derfor billigere. Vores råd er at købe en 100% ren og naturlig olie og udføre fortyndingerne uafhængigt. Damask rose æterisk olie, som enhver anden æterisk olie, kan ikke bruges rent på huden: i betragtning af den høje koncentration af aktive ingredienser skal æteriske olier fortyndes i bærerolie eller bærerolie. 2 ml essentiel olie med damask kan fortyndes i 120 ml vegetabilsk olie efter eget valg.

Rosa damascena: egenskaber

Derdamask rosehar vigtige smertestillende egenskaber, ifølge undersøgelser ville det være i stand til at fremme god søvn ved desuden at udøve en anti-stress-handling.

For at modvirke hovedpine

Mod hovedpine, hovedpine og migræne kan den essentielle olie af Damask rose have en smertestillende virkning. For at drage fordel af disse egenskaber skal du blot tilføje 4 dråber æterisk olie til din hjemmediffusor, eller for de mere sparsomme kan du fugt et lille bomuldslommetørklæde med 2 dråber æterisk olie. Inhalér i cirka tyve minutter for at lindre hovedpine. For mere udtalt migræne, fortynd 2 dråber damascen æterisk olie i en skefuld bærerolie. Brug salven til at massere templet ved at lave cirkulære bevægelser. For mere information om, hvordan man lindrer hovedpine på en naturlig måde, henvises til siden dedikeret tilnaturlige midler mod migræne.

For at forbedre søvn

Hos ængstelige forsøg forbedrer duften af ​​Damask rose søvnkvaliteten. Du kan parfume soveværelset ved at sprede et par dråber æterisk olie ind i rummet. Hvis du ikke planlægger at købe en diffusor, kan du tilføje en dråbe damaskolie til pudebetræk.

Damask rosenvand: egenskaber

L 'damask rosenvand det er det økonomiske alternativ med essentiel olie. Rosa damascena vand kan købes eller tilberedes hjemme med en meget enkel procedure. Hvis rosenvandet er klargjort korrekt, vil det tilbageholde alle de aktive ingredienser i dets essentielle olie. For komplette instruktioner og information om, hvordan man forbereder en skønhedsmaske med rosenvand (eller med essentiel olie), henvises til vejledningsartiklen "Sådan laver du rosenvand “.

Rosa damascena, dyrkning

Hvis du vil dyrke damask rose til ekstraktion af essensen og tilberedning af rosenvand, anbefaler vi, at du vælger Damascena Katzantik, almindeligvis kendt som Bulgarsk rose som giver gode udbytter og et højt indhold af aktive ingredienser.

Denne rose producerer en række blomster med cirka 6 ugers intervaller indtil sene efterår. Der er nogle sorter af genblomstring eller meget genblomstrende damask, der producerer blomster med kortere intervaller. Til dyrkning af damaskrosen råder vi dig til at følge indikationerne for dyrkning af remontant- og remontantroser.

  • Dyrk remontant roser
  • Ekstremt remontante roser


Video: Rose Damascena by Aquaflor (Juli 2021).