Søgninger

Sådan slipper du af spindelvæv


Sådan fjernes spindelvæv: naturlige midler og effektive produkter til at fjerne spindelvæv og forhindre deres dannelse. Nyttige tip til haven og hjemmet.

DetspindelvævGiv straks ideen om et velplejet hus, men de, der bor på landet eller har en stor have, kender meget godt de ofre, der er nødvendige for at holde huset rent! Sandheden er, at jegedderkopperde er utrættelige og hurtige til at væve deres net! Derfor fortæller vi dig ikke kun i denne vejledninghvordan man kan slippe af med spindelvævmen også hvordan man forhindrer dets dannelse med naturlige midler og ad hoc-afstødningsmidler.

Retsmidler for at slippe af med spindelvæv

Tilfjern spindelvævdet er muligt at bruge den klassiske spidse børste (hjørnesikker) eller hjemmemedicin opnået ved at binde en tør klud til en kostes håndtag. Antistatiske klude kan også være nyttige, bestemt mere praktiske end kludklude, fordi de er engangsbrug (så de smides væk efter brug af dem), vi henviser til dem, der ofte bruges til at fjerne støv.

Lige så effektivt er fjernelse af spindelvæv med dysen på sugeslangen eller en meget kraftig støvsuger. De, der ønsker at bruge støvsugeren til at nå loftet og de fjerneste hjørner af huset, har brug for et specielt teleskopisk håndtag eller forlænger.

Når du er kommet af med alle spindelvæv i huset, skal du gå videre til frastødende midler og midler for at forhindre, at der dannes nye spindelvæv.

Sådan slettes spindelvæv permanent

På markedet er der ikke få specifikke afskrækkende midler mod edderkopper, der forhindrer dannelsen af ​​spindelvæv, men de fleste af disse er også giftige for menneskers sundhed og miljøet. I denne artikel påpeger vi nogle naturlige og frastødende midler, som du kan bruge sikkert selv i hjemmet.

Som et alternativ til kemiske pesticider på markedet mod edderkopper er et naturligt DIY-insekticid fremstillet af neemolie og varmt vand meget nyttigt. Meget nyttigt er essenser af citrusfrugter (cedertræ, eukalyptus ...), men også af andre grøntsager som pebermynte og lavendel.

Fælde til edderkopper

Edderkoppefælden er bestemt et sikkert middel til hjemmet og miljøet. Blandt de forskellige forslag på markedet påpeger viSpidartrap, det er en etisk enhed, fordi det gør det muligt i slutningen af ​​cyklussen at frigøre den fangede edderkop ved blot at tilføje et par dråber solsikkeolie til bunden af ​​fælden.

Fælden kan placeres i loftets hjørner eller i trapperne til lejlighedsbygningen for at forhindre dannelse af spindelvæv.

Forebyggelse

Edderkopper elsker mørke, kølige og tørre steder. Fjern de ideelle steder til spredning af edderkopper, nemlig: bjælkeholdere, avisbunker, papkasser ... Fjern også revner i væggene og bichi.

Naturlige midler mod edderkopper

Edderkopper slipper let væk! Naturlige afskrækkende midler til at afværge edderkopper på en naturlig måde er nemme at finde, faktisk er de meget almindelige essenser som lavendel eller eukalyptus.

Edderkopper hader også lugten af ​​cedertræplader. Bulktobak eller piptobak er en af ​​de mest effektive naturlige midler til at dræbe edderkopper. Alternativt kan du bruge Neem olie, som er et fremragende naturligt insekticid par excellence.

For flere råd, besøg siden:hvordan man holder edderkopper væk naturligt. Hvis edderkopper befolker små rum som walk-in closet, loftet eller kælderen, skal du overveje at tilføje lommetørklæder imprægneret med pebermynte æterisk olie, et glimrende middel mod edderkopper.Video: Gel Press: Simple Techniques (Juli 2021).