Søgninger

Infrarød varme


Infrarød varme, intet martian og ikke engang et valg for eliten, ordet "infrarød" skulle ikke engang få os til at frygte, at det er noget farligt. Faktisk, fordi denne metode til Infrarød varme baseret på paneler, der udstråler deres energi i det infrarøde, faktisk placeret på væggen og det elektriske, når en temperatur på 60-80 ° C, hvilket giver os en behagelig husholdningsvarme, der ikke er vores familie, men hvad om vinteren det er ønskeligt at byde os velkommen ved vores hjemkomst. Interesse i Infrarød varme det er altid større af både tegnebog og miljømæssig samvittighed, da det fungerer uden produktion af synligt lys og med en ret høj effektivitet.

Infrarød varme: hvordan det fungerer

Som allerede nævnt er Infrarød varme det producerer ikke dampe, derfor forurener det ikke som andre typer opvarmning, og vi kan helt sikkert være sikre på, at når vi installerer denne type systemer, kører vi ikke ingen eksplosionsfare eller indånder giftige gasser.

I henhold til deres konstruktion behøver panelerne ikke nogen særlig vedligeholdelse og kan installeres meget hurtigt for at sikre maksimal effektivitet. Derefter vil vi uddybe emnet, en vigtig faktor til at vurdere, om vi er interesserede i Infrarød varme, men jeg forventer, at dette valg gør det muligt at omdanne over 90% af elektricitet til varme.

Ikke at juble for Infrarød varme men det er objektivt, at de er bekvemme for et spørgsmål om sikkerhed, men også for alsidighed og komfort, faktisk tilfredsstiller de os hurtigt og giver os mulighed for at beslutte nøjagtigt hvor meget varme vi ønsker, og i hvilken del af huset. Ikke at spilde energi i vores fravær.

Infrarød varme: forbrug

Hvem læser det Infrarød varme det er elektrisk, måske vil det have genoplivet ideen om systemer, der var moderigtige på det tidspunkt, klassikerne “Elvarmere”Hvem fik sig hørt om regningen. For ikke at blive rød hver vinter valgte mange italienere faktisk løsninger som central opvarmning med brændstoffer inklusive diesel, metan eller pellets. Elektricitetssystemer er faldet ved vejkanten, men med Infrarød varme de kan komme tilbage til sigtelsen og foretage den store forbikørsel.

Italienske huse i gennemsnit de har ikke god varmeisolering, og i denne situation kan vi estimere, at der kræves 80 watt / m2 til opvarmning, derfor 1000 watt pr. rum, der kan opnås ved at installere infrarøde paneler, der skal opbevares 6 timer om dagen med maksimal effekt, så du i værelserne er sikkert uden jakke tændt.

For eksempel, hvis vi tæller for hver 5 kvadratmeter gulvareal, behovet for ca. 300 watt, Vi kan installere 4 paneler på 300 watt, der skal opbevares ca. 7 timer om dagen. En smule lejlighed på mindre end 100 kvadratmeter, klasse D, for at blive opvarmet, ville det have brug for 3-4000 watt strøm, altid 7/8 timer om dagen. Det daglige forbrug anslås til ca. 24-32 kWh pr. Dag.

For dem, der bor i Norditalien eller i koldere områder, er antændelsesdage ca. 180 pr. År, derfor 4.300-5.700 kWh om året, derefter 1300-1700 euro pr. år i regningen. De, der bor i områder med et blidere klima eller et hjem, der er bedre isoleret end det nationale gennemsnit, kan altid vælge Infrarød varme sparer yderligere.

Infrarød opvarmning: meninger

Der er dem, der har besluttet at bruge Infrarød varme og det er det, eller som en integration med traditionel opvarmning. Ofteinfrarød-klassisk kobling finder sted i badeværelset for fornøjelsen at komme ud af brusebadet omgivet af en højere temperatur end resten af ​​værelserne. I dette rum, Infrarød varme for den sikkerhed, det giver. Så er der dem, der har et særligt koldt hus, og som udskifter pejsen eller en brændeovn med denne type opvarmning.

Infrarød varme: gør det ondt?

Som allerede forklaret er der intet at frygte, når du brugerInfrarød varme, selvom det endnu ikke er meget populært i Italien. I andre lande er det, og vi kan muntre op, panelerne er ikke radioaktive og udstråler ikke noget, der kan skade os. Faktisk en dyrebar varme uden at spilde energi.

Infrarød varme: priser

Paneler fra Infrarød varme de kan koste fra 210 euro for en 500 watt, hvis basismodellen, mens hvis du sigter mod de mere innovative, kan du også investere 600-1.200 euro for at opvarme huset.
Normalt foreslås paneler med sider på ca. 30 centimeter og en effekt på 200-1000 watt, tykke passer perfekt ind i almindelige møbler, af farvet eller dekoreret eller glat overflade efter smag.

Siden Infrarød varme i verden er det en relativ nyhed, der er allerede modeller med programmerbar kontrolenhed, der gør det muligt at indeholde forbrug. Ja, hvis vi indstiller strømmen i henhold til temperaturen, der skal opretholdespå tidspunktet på dagen og det rum, hvor vi vil have varme.

Infrarød varmelegeme: den mest solgte på Amazon

Den mest populære infrarøde varmelegeme på Amazon kan den købes for omkring 21 euro, kaldes "Plein Air R-1200" og er en vægmonteret kvarts infrarød varmelegeme med justerbar hældning og tænding og ledningsjustering. Den består af to kvartslamper, dækker en indtægt på ca. 20 kvadratmeter, er udstyret med en analog strømindikator og du kan købe den sort eller grå.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest

Du kan også være interesseret i:

  • Strålende paneler: hvad de er
  • Vægstrålende paneler
  • Strålende loftspaneler
  • Strålende gulvpaneler


Video: IR bastu - hur du kan stärka din hälsa med infraröd värme (December 2021).