Søgninger

Piaggio elektriske cykler


Piaggio elektriske cykler: versioner afWi-Bike, detPiaggio elektrisk cykel. Al information om Piaggio eBike.

Wi-BikeafPiaggio det er mere end bare en simpelelektrisk cykel. Til dato har projektet to modeller afelektriske cyklermed fem forskellige versioner.

Brugere, der har til hensigt at købe encykel elektriskblandt andre modeller på markedet kan evaluere linjenWi-Bike komforter Wi-Bike Active.

Med wi-cykel komfortlinjen har brugeren følgende modeller til rådighed: unisex komfort, komfort plus og unisex komfort plus. Priser påPiaggio elektriske cyklerlige nævnt er:

 • 2899 euro for Piaggio elektrisk cykel Komfort Unisex
  Det er en alsidig cykel udstyret med hydrauliske ophængsgafler, ophængssadel, ergonomiske greb og andre elementer, der kan justeres for at sikre maksimal komfort. Fås i både sort og hvid og total sort.
 • 3199 euro forPiaggio elektrisk cykelComfort Plus unisex
  Ud over hvad der blev set i den forrige model, tilføjes krom finish, en lædersadel og andre sofistikerede stilvalg.
 • 3299 euro for elektrisk cykel Piaggio Komfort Plus
  Det adskiller sig i en lidt retro stil, et behageligt sæde, ergonomisk styr og en blank sort ramme (kromfarve).

Priser påPiaggio elektriske cykleraf linjenWi-Bike Activede er ikke meget langt fra dem, der lige er set. Især har vi Active- og Acrive Plus-modellerne.

 • 2899 euro for Piaggio elektrisk cykelAktiv
  Rammen fås i mat sort eller blank hvid. Det har bagagebærer og mudderbeskyttelse. Indeholder forlygter og bageste reflektorsignal.
 • 3499 euro forPiaggio elektrisk cykelAktiv Plus
  Det ser læderdetaljer, en ramme der kan vælges mellem militærgrøn og matt metallisk aluminium. det har ikke bagagebærer og mudderbeskyttelse.

Alle modeller i komfortlinjen er udstyret med bagagebærer, mudderbeskyttelse og lys.

Som det er klart, at skelne mellem modellerne afPiaggio elektriske cyklerer de stilistiske valg og de anvendte materialer. Det er på basis af disse detaljer, at der findes en mere eller mindre høj pris. Teknologien bagPiaggio ebikedet er det samme.

Autonomi af Piaggio elektriske cykler

Alle versioner drives af en 250W elektrisk motor, designet og produceret af Piaggio i Italien. DetPiaggio ebikede kan nå en maksimal hastighed på 25 km / t for at blive godkendt til vejcirkulation uden brug af nummerplade eller licens.

L 'autonomiafPiaggio elektriske cyklerden når 120 km i Eco-tilstand og under "gunstigt terræn". Takket være autonomi er det muligt at udnytte enPiaggio elektrisk cykelat gå på kontoret uden for mange bekymringer om den resterende afgift.

Hver Wi-Bike elektrisk cykel er udstyret med et integreret GPS / GSM-system, der foreslås som et tyveribeskyttelse, der skal bruges via APP på Smartphone for aldrig at miste cyklens position. Når cyklen flyttes, når den er parkeret, sender den automatisk en advarsel til ejeren.

En anden funktion er Bluetooth-forbindelse, som pedalkøretøjet sørger for at interagere og kommunikere med smartphonen. Takket være tilstandenFitnessdet vil være muligt at overvåge puls, gennemsnitlig rejsehastighed, kalorieforbrug og andre biometriske værdier for at se direkte på smartphonen.

DerPiaggio wibike elektrisk cykelgiver dig mulighed for at vælge mellem 10 niveauer af pedalhjælp for altid at optimere batteriforbruget baseret på ønsket om at træde.

For elskere affitness, gå ikke glip af B-Fit-programmet. Derudover har den elektriske cykel et stort antal tilbehør for at lette brugen af ​​cyklen også til transport af dokumenter og andre materialer, der kan være nyttige i hverdagen.

For at finde ud af, hvordan vores Wi-Bike-test gik, foreslår jeg, at du læser vores nye artikel med fotos og anden information relateret til vores vejtest af Piaggio Wi-Bike.

Hvis du overvejer at købe en elektrisk cykel til at cykle til kontoret, kan du være interesseret i vores råd omsom at cykle til arbejde.Video: Yamaha PW vs Bosch Performance Mid Drive Electric Motor (December 2021).