Søgninger

Hvordan man bygger en nativity scene


Opbygning af en nativity scene det er ikke en meget vanskelig opgave. Meget af det krævede materiale kan findes gratis. Lad os se, hvad der er behov for: et ark krydsfiner, der måler 60 × 45 cm. Tre ret tykke stykker pap; disse kan fås fra en skokasse eller hentes fra restene af ethvert indkøbscenter. Det første stykke pap skal være 60x30cm, vi har brug for det til baggrunden, eller rettere, himlen. De andre to stykker pap vil være siderne på 45 × 30 cm. Vi har også brug for pap til huler, så skærer vi ud yderligere 2 stykker pap til toppen og siden af ​​de to huler tegnet i rødt og blåt på diagrammet vist her. Til den røde hule har du brug for et stykke på 48x33cm, mens til den forreste del af hulen 25x22cm. Til den forreste del af den blå grotte har vi brug for et stykke pap på 20x20cm og et stykke på 40x28cm.

For at forankre papstykkerne sammen kan du bruge lim, silikone, hæfteklammer, tape eller andre midler, der kan være mere bekvemme for dig; det bedste er at bruge varm lim eller en økonomisk hæftemaskine. Vi begynder at arbejde med at rette baggrunden og de to sider, så går vi videre til den røde hule. Vi tager det største stykke pap, folder det og fastgør det til baggrunden. Det mindste stykke, den forreste, skal påføres på forsiden, men på det er det først nødvendigt at lave et indgangshul. Det forreste stykke pap skal også foldes, så flere indgangshuller kan bores. Det ideelle ville være at skåret tre buer ud, en front og to sider. Fortsæt på samme måde for den blå grotte.

På den blå grotte kan vi anvende to huse, og til dette vil det være nødvendigt at indsætte en sti, som i vores diagram er repræsenteret af en trappe. Til bygge vores trin krybbe vi har brug for et stykke pap, der måler 33 × 6 cm, det skal foldes for at danne trin. Fastgør den til den ydre side af den blå hule med lim eller tape, for at hjælpe dig med at skære to eller tre stykker mere pap og brug dem som støtte ved at indsætte dem lodret under trappen. Vær ikke for meget opmærksom på trinnene, dette vil kun være en sti, og det meste af det vil være dækket af et andet stykke pap, der er stort nok til at forbinde taget af den blå hule med taget af den røde hule. Hele nativity-scenen bliver nødt til at ligne et stenet område, så du får brug for papirmaskinen; Før du går videre med konstruktion, gør dine vurderinger, de to huler kunne være meget mørke, så for at hjælpe dig med at arbejde kan du installere et par elektriske lys, inden du fortsætter med papir mache.

Til opbygge en nativity scene indtil videre har vi kun været nødt til at købe limen (eller selvklæbende tape), selv papir mache behøver ikke købes, vi får det gamle magasiner, aviser, vand og mel. Papir-maché er intet andet end krøllet avis blandet med lim. For at fremstille limen, hæld en halv liter vand i en lille spand og tilsæt lidt mel, bland med en pind. Bliv omrørt, indtil blandingen bliver cremet, pas på ikke at være grødet, men meget slimet. Tilsæt endelig et glas tømrerlim (vinyllim), i virkeligheden ville limen ikke være nødvendig, fordi blandingen af ​​vand og mel er ret klæbende, limen skal tilsættes for at holde myrerne væk fra krybbe. Riv på dette tidspunkt nogle avisark, og lad os skære dem i strimler. Dyp strimlerne i limen, fjern det overskydende lim med fingrene, og læg derefter den våde avisstrimmel på krybben. Lad os starte med at forstå den røde grotte. For at gøre miljøet mere stenet er det muligt at rulle, pakke eller rynke papiret. Begge huler skal være tildækket både øverst, på siden og foran uden at glemme at efterlade huller til indgangen. Dæk også stien til venstre for den blå grotte.

Når papir-mache er tørret og hærdet, gennemgår vi maleprocessen. Igen behøver du ikke købe meget, bare køb en pakke med farvede kridt (de koster omkring 2 euro). Tag den resterende vinyllim og bland den med kridtpulveret. Tilsæt lidt vand, limen må ikke være flydende, men ikke for tyk, skab den rigtige blanding ved at gøre forsøg, den perfekte kombination skal være nok til at dække skrifterne i aviserne. For at male, start med hvidt kridtpulver, i samme lim, tilsæt derefter det gule, fra denne farve får du det grønne og endelig det brune. På denne måde spilder du ikke for meget lim. Først i slutningen kan du passere en spraymaling. Malingen gør alt mere skinnende, forbedrer farverne og gør dem mere levende, selvfølgelig bør det undgås, hvis du foretrækker en semi-uigennemsigtig nativity scene. Lad alt tørre og begynd at møblere krybbe med de lys og tegn, du vil have!

Hvordan man bygger en nativity scene, ingredienserne:

  • krydsfinerplade
  • papkasser
  • vinyllim
  • gamle aviser
  • mel
  • vand
  • farvede kridt
  • saks
  • børste


Video: How To Build A LEGO Car (Juli 2021).