Søgninger

Du ryger kedel


Du ryger kedel, der regelmæssigt skal kontrolleres nøje ved at ringe til en tekniker, der kan forsikre os om, at alt fungerer som det skal, at vi ikke forurener miljøet og den luft, vi indånder. Det er vigtigt at gennemgå systemet i de første dage med stor kulde hvis ikke før, en anden operation end den, der vedrører energieffektivitet, lige så nødvendig, men som følger forskellige frister. Og det har også forskellige priser. Lad os finde ud af, hvorfor vi skulle være interesserede i Du ryger kedel.

Skadelige kedeldampe

Hvis de er skadelige eller ej, skal en tekniker fortælle os, hvem der kan forstå den sundhedstilstand, som vores apparat er i, og hvis det er nødvendigt at ændre det, rette det eller lade det udføre sit arbejde i fred. DET Du ryger kedel de kan ikke vurderes med øje, farve, lugt, hvordan himlen og om de rejser sig de virker hvide og harmløse for os, vi udfører kontrollen inden for de frister, der er angivet i loven.

Lad os ikke glemme, at en stor del af den forurenede luft, vi indånder om vinteren, er så usund ikke på grund af trafik, men fra varmesystemer, der ikke er godt revideret.

Kedeldampe: lovgivning

DPR n. 74 af 2013 er det sidste ord til dato på lovniveau, der giver indikationer om vedligeholdelse og drift af opvarmningssystemer i boliger.

Det er dog ikke nyt, at revisionen af ​​systemerne, Inklusiv kedeldampe, er en absolut nødvendig og nødvendig operation, ikke for ingenting kaldes det også almindelig vedligeholdelse, ikke fordi det er en ordre, men fordi vi er nødt til at indtaste rækkefølgen af ​​ideer til udføre denne kontrol uden at spørge os, om det er tilfældet. Det er nødvendigt at sikre systemets sikkerhed, reduktion af forurening og energibesparelse.

Du ryger kedel: hvor ofte

Der er ingen præcis tidsplan, der definerer, hvor ofte og hvornår gennemgang og kontrol af Du ryger kedel.

Gennemse ovennævnte lovgivning er det imidlertid klart, at i denne operation der er ingen DIY, er det nødvendigt at kontakte kvalificerede virksomheder, der ved, hvordan de udfører kontrollerne i overensstemmelse med kravene. Det er disse eksperter, der ser vores anlæg og også kender reglerne for det område, hvor vi bor, vil være i stand til at angive hyppigheden af ​​kontroller.

Det er også nødvendigt at konsultere brugsanvisningen til systemet at vi har hjemme, normalt har det firma, der installerede det, efterladt indikationer på, hvor ofte man skal kontrollere Du ryger kedel, generelt spænder det fra 12 til 24 måneder.

Kedeldampe: styr priser

En kontrol af Du ryger kedel det kan koste omkring 75-100 euro, men at "skyde" en pris som denne vil bare vise, at den ikke koster en formue. I virkeligheden afhænger prisen meget af det område, hvor vi bor, og også af den type system, vi har installeret.

Det er vigtigt - jeg vil gerne specificere - at det er en betroet og certificeret tekniker at udføre kontrol og eftersyn af kedlen, fordi han selv bliver nødt til at udstede en kontrolrapport som skal vedhæftes plantebogen.

TIL om pjece, vi smider ikke den "gamle" installation, selvom den går tilbage til månederne før den 15. oktober 2014, er der faktisk en ny lovgivning, der, selvom den indeholder en ny obligatorisk installationshæfte til husejere, kræver historisk dokumentation er også bevaret.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest

Du kan også være interesseret i:

  • Kondenserende kedel: besparelser
  • Forpligtelse til eftersyn af kedlen
  • Kedelkontrol
  • Kedelblåt stempel


Video: Hvorfor egentlig ryge - ep1 (December 2021).