Søgninger

Japansk kultur på Expo 2015


Sushi, sashimi, origimi og andre kulinariske lækkerier, der er typiske for den gastronomiske tradition for Land of the Rising Sun, vil også være hovedpersoner i Milan Expo 2015. Japan ankommer til Italien og gør det ved at vise sin madkultur.

En erklæring frigivet af det japanske nyhedsbureau Kyodo fremhævede Japans deltagelse i Milan Expo 2015. Indtil videre er der ingen rygter om de mulige teknologier, som Landet fra den Rising Sun vil præsentere, men deltagelse er sikker Expo 2015 til fremme af japansk mad og madkultur.

Nyheden blev fremsat af den japanske minister Michihiko Kano i tirsdag, straks efterfulgt af den italienske meddelelse fra præsident Monti.

Vi ønsker at fremme dyderne ved japansk mad og vores madkultur. Vi vil forsøge at gøre vores udstillinger rige på indhold frem for alt gennem samarbejde med andre ministerier og agenturer. Dette er vores mål. " Siger Michihika Kano, minister for økonomi, handel og industri.

Lad os ikke glemme, at al Milan Expo 2015 der vil ikke kun være højteknologiske apparater til at tackle klimaforandringer og lette udviklingen af ​​ren energi. I den bredere sammenhæng med smarte byer vil det, der vil blive berørt, være en bæredygtig diæt, der er i stand til at imødegå fødevarekrisen, der påvirker forskellige områder af kloden. Med "Fodrer planeten", Det Milan Expo 2015 har allerede indgået aftaler med Israel om indførelse af kosher catering og Kadmor gastronomiske skole.

Gastronomi stopper ikke med Israel, men fortsætter med Japan som vil udstille sin madkultur her i Italien i anledning af Milan Expo 2015. Udnævnelsen er om tre år fra 1. maj til 31. oktober med den gastronomiske udstiller, der repræsenterer Japan og er født af samarbejdet mellem det japanske ministerium for landbrug, skovbrug og fiskeri og ministeren for økonomi, handel og industri, Michihiko Kano .

I Italien blev meddelelsen fremsat af premierminister Mario Monti, der siger, at han er glad for at have denne nye tilstedeværelse. Således vedhæftninger tilExpo Milano 2015 de når 78. Intet land bedre end Japan kan lære os ”Naturens visdom"Især efter hvad der skete i Fukushima og den fødevareforureningsalarm, der fulgte.

Du kan også være interesseret iJapansk have

Kilde Nyheder | Kyodo.co.jpVideo: The Rise of Japan: How did Japan become one of the Worlds Largest Economies? (September 2021).