Søgninger

Sådan kører du duer væk


Sådan fjernes duer:retsmidler til at holde duer og duer væk fra altanen, haven eller terrassen i huset. Effektive løsninger og nyttige afskrækkende midler.

Forskelle mellem duer, duer og skovduer

Blandt de bedst kendte fugle, der kan kolonisere det indenlandske miljø, er der fugle af familien Columbidae. Disse inkluderer den fælles skildpaddedue (Columbina passerina) og jegduersom ifølge lokale skikke ofte kaldesduerellerskovduer(kort sagt, duer, duer og skovduer er det samme!).

Mellem duerden vilde due (Columba livia) og dens indenlandske form (Columba livia sort domestica) er mere udbredt i vores område. Ikke kun columbids, i nyere tid spredes krager og krager også i hjemmemiljøet. Hvis du har problemer med korvider, er der beskrevet mange løsninger på siden “hvordan man holder krager væk”.

Sådan kører du duer væk

DETduerellerduerde bosætter sig ofte i hjemmet og til sidst koloniserer loftet og balkoner på en stabil måde. Skader forårsaget afduerde er mange. Det hygiejniske aspekt skal overvejes: duer kan være vektorer af sygdomme, bære lopper eller endda flåter. Ekskrementer pletter altaner, terrasser og haver for ikke at nævne den skade, det kan forårsage på infrastrukturer såsom antenner, fade og andre systemer. Det kan ikke benægtes: det afduerdet er et problem, der skal løses med alvorlige og effektive retsmidler.

Problemet medduer og duerpå altanerne er det så stærkt, at hold og virksomheder med speciale i fuglekontrol er født. Disse virksomheder foreslår installation af stålpoller (som angivet i sidste afsnit dedikeret til mekaniske afstødningsmidler) eller endda elektrificerede kabler og ledninger med lav spænding. For ikke at komme i kontakt med en virksomhed er her en række retsmidler til køre duer på en naturlig måde (uden at ty til nogen gift) og frem for alt effektivt.

Ultralyd mod duer og duer

Der er ultralydssystemer på markedet designet til at afvise fugle, gnavere, insekter og andre dyr. Ultralydfrekvensen er justerbar, og disse enheder er batteridrevne. Faktisk er meningerne om det meget blandede. Der er dem, der anbefaler dem, men efter personligt at have prøvet en ultralydsanordning til at fjerne insekter fra haven (også meget dyre), må jeg sige, at jeg er meget skuffet over denne teknologi.

Reflekterende tape

Et meget gammelt naturligt middel til at vinde titlen påbedstemors middel, giver mulighed for brug af reflekterende bånd. På markedet er der ikke mangel på klæbebånd, der skal påføres langs gesimser og altaner. Disse reflekterende klæbebånd skal fungere som klassiske fugleskræmsel. Selv i landbruget bruges reflekterende og farvede bånd ofte til at holde fugle væk fra markerne ... den eneste ulempe er, at duer før eller senere vil vænne sig til nyheden, og hvis de først kan være forsigtige, er dette afhjælpe muligvis ikke effektivt langsigtet.

Strukturelle afskrækningsmidler til at afværge duer

Hvem er villig til bare at gøre noget for kør duer væk det bliver nødt til at vedtage strukturelle afstødningsmidler, også kaldet "spiked pullerter". Disse er lange nåle, der sælges i sæt, der sælges pr. Meter.

Disse afstødningsmidler bruges til at dække omkredsen af ​​husets tag eller vindueskarmen på altanen, terrassen eller verandaen. På markedet findes de i både plast og metal, vi anbefaler metal at undgå udskiftning efter kun et år: regn, sol og hagl har tendens til at svække plasten ogskovduerstørre vil ikke have problemer med at bryde dem. Situationen med metalnåle er en helt anden: mere robust og holdbar gennem årene.

Disse duerafvisende midlerde kan let installeres med DIY, selvom al sikkerhedsforebyggelse skal overholdes i tilfælde af taginstallation.

Disse sæt, der består af lange nåle, forhindrer mekanisk, at duer hviler på bygninger. De kan monteres på udhæng eller vindueskarme.

På Amazon kan et sæt, der er klar til brug (lavet af rustfrit stål) købes til en pris på 7,85 euro.Video: Sådan skræmmer du duerne i haven væk (September 2021).