Søgninger

Kolde sideretter af grøntsager, ideer og opskrifter


Kolde sideretter af grøntsager: opskrifter på side retter til at spise koldt, let og hurtigt at tilberede, velsmagende og velsmagende på ganen. Velegnet som buffet, serveres ved bordet eller som en snack med snacks. Mange ideer til kolde vegetabilske appetitvækkere.

Dettilbehørbaseret pågrøntsagerNogle kan lide det koldt!Så her giver vi dig nogle ideer tilkolde sideretter af grøntsagerat du kan forberede dig på forhånd uden at skulle genopvarme og frem for alt det, du kan tage med dig under dine udflugter, til kontoret, til havet eller ture ud af byen.

Dissekolde sideretter af grøntsagerde kan serveres som buffet eller uden variation kan de serveres som forretter. Kolde sideretter og appetitvækkere har meget til fælles, først og fremmest er de meget lette og hurtige at tilberede.

Kolde vegetabilske appetitvækkere og tilbehør

I stedet for at vise klassikerne opskrifter, her er nogle originale ideer til fremragende appetitvækkere ekolde sideretterbaseret pågrøntsager:

  • Grillede kartofler med rosmarin og balsamico.
    Den veganske version inkluderer tofu-klumper, de vegetariske klædeterninger af fontina og kødædere kunne tilføje noget bacon, som i modsætning til pølsen også er godt koldt.
  • Majs og spelt salat
    Spelt vil være den mindst rigelige ingrediens: for hver halv kop stavet vil der være en og en halv kopp majskerner. Du kan tilføje skivede skalotteløg, hakket raket og friske cherrytomater.
  • Byg og majssalat
    Fortsæt som beskrevet i den foregående opskrift.
  • Grillet majskolbe
    Bare krydre dem med lidt salt, majskolber er altid en velkommen forretter og kan være en sideskål til enhver kødbaseret skål.
  • Agurksalt, citron og peber
    Agurk kan serveres med tilsætning af citron, salt og peber. Let, hurtig og diæt. Virkelig lavt kalorieindhold, hvis du mener, at agurk efter citron er den mindst kaloriske mad i verden!
  • Agurk med purløg
    I en rigere version skæres agurken fint i skiver, og hakket løg tilsættes (lades hvile i mindst 15 minutter i koldt vand) og purløg, en halv kop creme fraiche, en halv teskefuld sukker og syltede peberfrugter. Her er din kolde vegetabilske side parabol klar til at pynte fisk og kød eller serveres som forretter sammen med brødpinde eller krutoner.
  • Grillet romaine salat
    Vi italienere er vant til at spise salat i salater eller højst dampet ... på en af ​​mine ture til staterne var jeg i stand til at smage enkoldt omridsvirkelig velsmagende; til forberedelse, grill bare i et par sekunder på hver side, et par blade af romaine salat, arranger dem på serveringsbakken og pynt med en særlig dressing. Forbindingen skal tilberedes ved forvarmning af lidt olie i en gryde, hvor en rødløg skåret i små terninger skal brunes med lidt bacon. Krydderiet vil gøre retten mere crunchy. Pynt salatbladene med passende dressing og tilsæt balsamico eddike glasur, friskhakket sort peber og blå ost.
  • Blæksprutte og kartofler
    Det kan repræsentere en forretter eller et komplet andet kursus. Blæksprutte med kartofler er en meget velsmagende kold skål lige så meget som en skaldyrssalat.

SE FOTOER AF KALDE SIDER MED GRØNTSAGER

Kolde forretter og tilbehør af grøntsager, ideer og opskrifter

Hvis du leder efter opskrifter, der er lette at tilberede, men mere sofistikerede, i dette afsnit vil vi tilbyde dig to.

Marineret rejesalat med koriander og mayonnaise

Ingredienser til 8 personer:

  • 800 gr rejehaler
  • 2 limefrugter
  • 1 fed hvidløg
  • ekstra jomfru olivenolie efter behov
  • tør chili
  • koriander i frø og blade
  • salt
  • 1 rør mayonnaise
  • flok mørbladet spinat

Rengør rejerne. Skal rejehalerne og lad de små haler være fastgjort. Vask og lad rejer haler tørre.

Forbered marinaden med kalk (både den pressede juice og den revne skorpe), salt, malet tørret chili, hakket hvidløg ... Rør og tilsæt knuste eller malede korianderfrø. Dyp rejerne og mariner dem i køleskabet i mindst en time.

Hak korianderbladene fint og bland dem med mayonnaisen. Overfør dem til en skål.

Grill rejerne på en varm plade. Når de er brunet, lad dem køle af og bland dem med spinatbladene. Sæt med olie, salt, peber. Serveres med koriander-aroma majones.

Ruller med aubergine, courgetter og ost

Her er ingredienserne til 4 personer:

  • 2 lange ægplanter
  • 3 courgetter
  • 1 rød peber
  • 100 g tørrede tomater i olie
  • 200 g frisk smørbar ost
  • En håndfuld pinjekerner
  • Ekstra jomfru oliven olie
  • salt
  • peber
  • Basilikum
  • Tandstikker

Vask og rengør grøntsagerne. Skær dem og grill dem. Lad det køle af, og rist i mellemtiden forsigtigt pinjekerner.

Arranger grøntsagerne på et fad og drys dem med salt og peber. Spred grøntsagerne, kun på den ene side, med osten. Tilsæt pinjekerner, et stykke peber, mere ost, andre pinjekerner og den tørrede peber drænet fra olien i midten.

Rul op og forsegl din rulle med et tandstikker.

Pynt ved hjælp af pinjekerner og basilikumblade.



Video: Pølse med brød som du ikke har fået den før (Juli 2021).