Søgninger

Kontorplanter, masser af tip


Kontorplanter: fra de mest resistente planter til de mest egnede til kontoret med lidt lys. Rådgivning om feng shui, valg af høje planter eller planter, der er i stand til at rense kontorluften.

Planter, der er egnede til kontoret

Ikontorvi er nødt tildyrkeresistente prydplanter, der kræver lidt pleje. Kontorplanter skal være modstandsdygtige, fordi de kan overleve flere dage uden pleje, nær broer og helligdage, hvor virksomheden forbliver lukket. Naturligvis bør kunstvanding i sommerferien ikke mangle, så du bliver nødt til at organisere dig med "Acquagel" -flasker som illustreret på siden dedikeret tilvanding af planter i løbet af ferien.

Planteregnet til kontoretde skal have fire egenskaber:

  • de skal være langvarige og modstandsdygtige
  • de skal være lette at passe på
  • de skal modstå gentagen opgivelse i weekender og helligdage.

Kontorplanter med svagt lys

Hvis dinkontordet har kun et vindue, der vender mod nord, bare rolig! I disse omgivelser vil du kun have skyggefulde positioner til rådighed, hvor lyset kommer indirekte, der er lidt lys, men nok til at tilfredsstille behovene hos de planter, der naturligt vokser spontant i skovenes skov. På skyggefulde steder eller i indirekte lys kan du dyrke alle planter, der ikke har brug for sol.

Hvis situationen er mere dramatisk som enuden vindueog med kun kunstigt lys er det bedre at vælge hybrider valgt til at overleve i sådanne ugæstfrie miljøer. Ikea kan give dig planter, der kan overleve, selvom der ikke er vinduer på dit kontor, men i dette tilfælde har planterne stadig brug for anden pleje.

Desk sukkulenter til at møblere kontoret

Detsaftige planterellerfede planterJeg er enmå havefor enskrivebordelegant og indbydende. Små sukkulenter som kaktus, mammillaria, opuntia, agave, aloe, sansevieria og Zamiculcas zamilifolia (zamia) er velegnede til kontorbordet. Disse planter tåler også lange perioder uden befugtning, og meget elegante kompositioner fås i havecentre, i glasskåle eller med dekorative vaser.

Kontorplanter, der er i stand til at rense luften

Bregner absorberer formaldehyd og xylen. Ficus benjamin er perfekt til dem, der søger høje kontorplanter, det er meget elegant og hjælper dig med at rense luften fra ammoniak, benzen og trichlorethylen. Til samme formål kan du på kontoretdyrke plantersåsom aloe vera, filodendroner og vedbend.

Planter til kontoret og venteværelset

Der er adskillige dracener, og der er altid den, der er bedst egnet til at indrette et venteværelse. Meget modstandsdygtig er Dracena marginata. Lucky bambus eller de såkaldte lykke logs kan også være velegnet til at dekorere et kontor.

For et stort venteværelse kan du dyrke store dracena-stængler (Lucky bambus), der skal opbevares i vand og sandsynligvis ikke bliver snavsede af jord.

Kontorplanter og Feng Shui

For at gøre kontoret indbydende er der dem, der stoler på feng shui-møbler, og dem der i stedet fokuserer påprydplantersmukkere ... Faktisk i den filosofi, der er grundlaget for feng shui, integreres de to faktorer perfekt, planter er et grundlæggende element for at genskabe balance på kontoret, de repræsenterer luft, ånde, yang.

IFeng ShuiYin er repræsenteret af vand og yang er repræsenteret af ånde, luft og ilt frigivet af smukke planter.

Nøglen til møbler Feng Shuitil hjemmet ellerkontorer lyset. Lys kan bringe energi ind i dit liv: åbne skodder og vinduer, lad solen trænge så meget som muligt ind på dit kontor. Selvom det er en kontor med lidt lysdu kan tænde denYangved hjælp af spejle og planter. Samt lys, så ogsågrønne planterJeg er en stor aktivator af Yang. Grønne planter på kontoret kan give glæde og lykke.


Video: 5 gode grunde til at plante en skov (December 2021).