Søgninger

DIY karnevalsmasker


DIY karnevalsmasker at have det sjovt med andre uden for store omkostninger. Faktisk stolt viser deres kostume, den mest originale af virksomheden. Hvorfor DIY karnevalsmasker det betyder ikke kun besparelse og genbrug, men også "unikke stykker", pyntet af vores fantasi. En anden fordel ved gør-det-selv er, at det kan blive en mulighed for at skabe en kjole eller en maske sammen med små kostumeholdere, øge harmonien og have det sjovt ud over resultatet.

DIY karnevalsmasker med papir

Med papir kan du nemt bygge DIY karnevalsmasker at skære ud og farve. Naturligvis er ikke alle emner egnede til denne form for realisering og støtte, men nogle ser ud til at være lavet med vilje. For eksempel maske fra Yoda, den sjove karakter fra Star Wars, eller den fra Hello Kitty, de vil se godt ud med kortet.

Andre DIY karnevalsmasker med papir at prøve er den med bange øjne, der tegnes gule, store og vene med rødt, og den ene af en genert mand med en brun papirpose og to huller til øjnene.

Du kan forkæle dig selv med mange emner hentet fra tradition, men også fra aktuelle begivenheder, fra biograf såvel som fra bøger. Nok så tegne silhuetten, der skal trykkes, klippes ud og bæres bedre, hvis den er farvet.

DIY karnevalsmasker med stoffer

De bedste DIY karnevalsmasker med stoffer er de superhelte, fordi bare kappen er næsten nok. En kappe og en hagesmæk, der bærer symbolet på vores yndlingshelt, det være sig Superman, Batman, Spiderman, Wonder Woman eller Paperinik til Donald Duck fans.

De er alle sammen DIY karnevalsmasker som ikke har noget mål og også kan bruges i flere år i træk eller videregives til den yngre bror, som vil ændre dem efter hans smag. Som det burde være.

DIY karnevalsmasker ved genbrug

Masken født ved genbrug er den bedste af alle DIY karnevalsmasker fra genbrug. Jeg henviser til Arlecchino. De, der ikke kender dets historie, ved ikke, at hun blev født for at hjælpe et såkaldt Bergamo-barn, der var for fattig befandt sig uden kjole på dagen for skole karneval fest.

Alle ledsagerne havde vidunderlige tøj, og han var den eneste uden noget, fordi han var for fattig. Mødrene til hans venner, der ser ham så trist, har sluttede sig til de mange stofrester tilbage fra deres egne kreationer, der komponerer en pragtfuld kjole til Arlecchino. Det bedste! I dag er det en af DIY karnevalsmasker let at lave i stof og med maksimalt udbytte.

Grøn DIY karnevalsmasker

Det Gree DIY karnevalsmaskern, med en økologisk sjæl, er dem, der er dedikeret til dyr. Hvilken bedre tid, en munter fest, at huske vores venners skønhed og betydning. Lad os gøre det ved at bygge en løve eller et sommerfugledragt eller et hunde- eller kattedragt, hvis vi foretrækker det. Med en grøn jumpsuit og en velindrettet hat forvandles vi til firben, men med lidt list kan vi også lave et rævdragt.

DIY Carnival Masks: Bøger

Hvem har endnu ikke fundet en maske, der tilfredsstiller ham fuldt ud, skal du ikke give op med at klæde dig ud og på deltage i karnevalet, der fylder gaderne med farve. Du kan finde mange originale og let at realisere ideer til at omdanne eller omdanne dine børn, børnebørn eller fætre til riddere eller alver, dronninger eller astronauter i denne bog: "Mange masker til karneval”For 6 euro på Amazon.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Calza Befana: gør det selv
  • DIY drømmefanger
  • DIY fødselsbue
  • Sådan forbereder du snakket til karneval


Video: Wall decoration carnival mask DIY Wanddekoration Karnevalsmaske Fasching (December 2021).