Søgninger

Hætter energimærke


Hætter energimærke: forpligtelser, energiklasse og forbrug af køkkenhætten. Al information for at vælge emhætten godt og fortolke dens energimærke.

Forpligtelsen til energimærket for husholdningsapparater startede ikke på samme tid for alle elektriske apparater. Selv i dag er mange elektriske apparater undtaget fra denne forpligtelse.

L 'obligatorisk energimærke til emhætten, blev indført for kun to år siden, da Kommissionens delegerede forordning nr. 65/2014 af 1. oktober 2013 blev implementeret og implementeret i Italien.

Forpligtelse af energimærkehætter

Detforpligtelserom energimærkning afemhætterde trådte i kraft i Italien fra 1. januar 2015. I de næste par år forventes en justering af energiklasser, som vil blive afsluttet endeligt i 2020.

Enhver på udkig efter enA + klasse emhætteeller enddaA ++, bliver nødt til at vente. Indtil sidste år blev der kun fundet emhætter i klasse C. Fra dette år giver energimærket højere besparelseseffektivitetsklasser, men modellerne på markedet er sjældne. I dag ser den højeste effektivitetsklasse, der findes på markedet, klasse A emhætter.

Køkkens emhætter energimærke

Detemhætterde betragtes ikke længere som et køkkenbehov. På markedet i dag finder vi meget smukke modeller til design og former. Når du vælger en nyemhættedog må vi ikke kun blændes af det æstetiske aspekt, det er godt at kontrollere produktets effektivitet og læse egenskaberne indeholdt ienergimærke.

L 'emhættens energimærkefaktisk giver det ikke kun oplysninger om iforbrug men det giver et komplet overblik over enhedens funktioner. Lad os straks se, hvad der er at vide.

På den første linje afenergimærke(energimærker kaldes også dette) du kan læse producentens navn og produktets identifikationskode. Disse oplysninger efterfølges af:

 • Apparatets energiklasse
 • Forbrug af apparatet på årsbasis
 • Væskedynamisk energieffektivitetsklasse
  Disse data er på ingen måde ubetydelige, det angiver emhætteens kvalitet og sugekapacitet.
 • Lyseffektivitetsklasse over kogepladen
  Det er baseret på forholdet mellem den gennemsnitlige belysning og belysningssystemets nominelle elektriske effekt. Med andre ord fortæller det os, hvor meget lys emhætten vil skabe i forhold til den absorberede kraft.
 • Fedtfiltersystemets effektivitetsklasse
 • Støjniveau udtrykt i decibel

Energiklasse emhætter og relativ forbrug

Som nævnt er det først for nylig, at apparater, der markedsføres, når effektivitetsklasse A.

Forbrug afemhættede kan primært tilskrives filtreringsteknologien og for det andet belysningssystemet.

En køkkenhætte i klasse A bruger kun 37 kWh / år. Teknologien, der tillader lavt forbrug og en klasse A, giver perimetersugning opnået takket være en bestemt diffusor / ventilator, der er i stand til at transportere dampene og udtrække dem mere effektivt. Disse modeller er også mindre støjende.

Som nævnt er energiklasse A til køkkenhætter først for nylig introduceret, derfor har disse modeller meget høje købsomkostninger. På papiret findes der energiklasser for emhætter, der spænder fra A + til F, men alt i alt er der kun klasse A, B, C og D emhætter på markedet. Klasse A ++ blev introduceret fra 2018 og kun fra 2020 klasse A + ++ vil blive introduceret.

Bare rolig: elforbruget er ret lavt selv for energiklasser B og C. En køkkenhætte i klasse C ser kun elforbrug på 96 kWh / år og kan koste mindre end halvdelen af ​​en klasseværkshætte. A, der ser et forbrug på 37 kWh / år. Når du vælger energiklassen, skal du spørge dig selv om de faktiske brugstimer, og med lommeregner i hånden, prøv at estimere, om den oprindelige investering virkelig vil blive betalt i regningen.

Energimærker til husholdningsapparater

Om emnet forenergimærker til husholdningsapparatervi påpeger kortene og instruktionerne for at forstå forbrug og egenskaber ved forskellige elektriske apparater.

 • Støvsugerens energimærke
 • Køleskabsenergimærke
 • Ovnenergimærke
 • Vaskemaskinens energimærke
 • TV energimærke
 • Energimærke for opvaskemaskine


Video: Go Energimærket - film 1 (December 2021).