Søgninger

Piopparelli: opskrifter


Piopparelli, såkaldt fordi de ligner poppel, de er fremragende svampe til risotto og i ekspertjargon kaldes de Agrocybe Aegerita, fra det græske "aigeros", som altid betyder poppel. Det er en dyrkbar svamp, der dræber planten, der er vært for den på sin side, mens den giver vores retter smag. Lad os se dens funktioner, og hvordan man indsætter det i menuen.

Giftig Piopparelli

Hvid og øm, kødet af hatten påAgrocybe aegerita det har også en god lugt for dem, der elsker svampe, mens det kan skyldes den fibrøse konsistens mod stammen. Får jeg at vide også Pioppini, Piopparelli, og de er utvivlsomt spiselige, ja, du kan let sætte dem i top ti af de mest populære og efterspurgte svampe.

For at forblive helt tilfreds vælger vi kun hatten til madlavning og efterlader de mest træagtige og smagløse stilke. DET Piopparelli bruges ofte i risottoer og supper for at forberede pastasauce men vi kan også opbevar dem i olie. Selv de mindre erfarne tager ikke fejl foran deres poppeludseende, det er svært at forveksle det med giftige svampe, højst for neglene, der stadig er spiselige.

Piopparelli: dyrkning

I naturen finder vi disse svampe på døde træers stammer, men også af den, der stadig er i live, deres favoritter er poplerne ved lighed, og derefter pil, egetræer, alm og ældste. De vises i det tidlige forår omkring marts og forbliver til stede i landskabet indtil efteråret, de elsker fugtigt klima og ikke for koldt.

DET Piopparelli er blandt de svampe, som du også kan dyrke uden at støde på store vanskeligheder, vi finder også rigtige sæt rundt med alt hvad du behøver for at have din egen svampeproduktion derhjemme. Der er også jorden og tilbehør for at opnå fremragende resultater.

En ting at vide, selvom det ikke strengt vedrører os, er, at planterne, som du ser Piopparelli, kommer ud på dig og er en parasitisk svamp, de er dømt til en hurtig død.

Piopparelli: hvordan man genkender dem

Svarende til pinde, hvis disse oplysninger hjælper os, dvs. Piopparelli de har en kødfuld hat som endda kan nå en diameter på 15 cm, når den er ”ung”, er den mørkebrun og bliver gradvis lysere med tiden og opgiver aldrig de brune toner.

Lamellerne er derimod klare med det samme, tætte, og i modsætning til belægningen bliver de gradvist mere tendens til mørkebrune. Når vi går videre til stammen, er den født og forbliver af cylindrisk sektionfra hvid til mørk er den derfor fibrøs ikke særlig behagelig at spiseog i det område, hvor den slutter sig til hatten, har den en slags ring.

Piopparelli: opskrifter

Af alternative opskrifter, der passer til det fugtige og noget kolde klima i efterårssæson, der er masser af dem, der er vært for pioppini-svampe, men den bedste er stadig risotto. Det er duftende, ægte, velsmagende og perfekt til at blive delt ved borde eller under en romantisk, efterårsmiddag.

Hvis vi vil forberede det for os og for nogle venner, lad os få det 500 gram Piopparelli, 300 ris, 2 liter bouillon, 2 skalotteløg, 2 kvist rosmarin og 2 spiseskefulde olie, et glas hvidvin. For at smage, mens vi forlader svampen som hovedperson, kan vi tilføje 50 gram revet parmesan, altid med salt og peber

Piopparelli: foto

Det er vigtigt at se på fotos af pioppini at genkende dem hurtigt og skelne dem fra efterligninger. Her er nogle eksempler, men hvis du vil lære mere om deres udseende ved at udvide til hele verden af ​​svampe, er det bedre at få en god guide. Syntetisk, opdateret, praktisk, til 12 euro på Amazon er der “Alle svampe. Se efter dem, genkend dem, saml dem " af den italienske telematiske naturalistiske mykologiske forening.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest

Andre artikler, der kan interessere dig:

  • Champignon svampedyrkning
  • Spiselige svampe
  • Dødelig giftige svampe
  • Poplar: sorter og egenskaber


Video: ScuolaBottegaOnAir - Tortiglioni Piopparelli e Salsiccia (Juli 2021).