Søgninger

Ansigtets T-zone


Ansigtets T-zone, “T” for sin form. Det er et problemområde for dem, der er opmærksomme på ansigtshuden, og det bør vi alle være, da det ikke er et "rent" æstetisk spørgsmål. Når ansigtets T-zone er fuld af hudorme eller særligt fedtet, det betyder, at vores livsstil kan forbedres. Lad os se hvordan. Nogle gange er det nok at korrigere kosten, andre at ændre renseprodukter, atter andre at gøre det til en vane om aftenen at videregive ansigtet et naturligt stof med "magiske" egenskaber.

Ansigtets T-zone

Vi ser ikke grænserne, især hvis de ikke opdages særlige hudproblemer, men faktum er, at ansigtets T-zone er imaginær, den går fra hagen til midten af ​​panden og strækker sig fra tempel til tempel. Det er så kendt og har disse specifikke grænser, fordi det ser ud til at være det område af ansigtet, der mest sandsynligt er fyld med bumser og hudorme, eller ser skinnende ud, hvis vi generelt har fedtet eller blandet hud.

Der er naturlige midler til at fremstille Ansigtets T-zone det er ikke anti-æstetisk uden at begrave ufuldkommenhederne med tung makeup, men ved at fjerne urenheder.

T-zone af det olieagtige ansigt

Når vi taler om fedtet hud, mener vi en hud, der har et fedtet udseende, det sker oftere i ansigtets T-zone end i andre. Iungdomdesuden går fedtet hud hånd i hånd med acne og gør det umuligt for mange unge at acceptere se på hinanden og acceptere sig selv, som de er. I stedet for fortvivlet ved 16 eller 46, lad os se, hvordan det er muligt at gribe ind på en naturlig og samtidig effektiv måde.

Lad os først afskrække en myte: fedtet hud skal være hydreret og hvor! Og det skal også holdes rent. Dette betyder ikke at vaske dit ansigt om morgenen og stoppe, men at vaske ansigtets T-zone og alt andet mindst tre gange om dagen for at fjerne enhver makeup, men også smog, støv og snavs da de bidrager til dannelsen af ​​hudorme eller akne komedoner.

Vask skal ske med varmt og stærkt mineraliseret vand, undgår cremer og lotioner, der flagrer med helt falske slagord og ender med at dehydrere huden. Hvad vi har brug for T-zonen i ansigtet er naturlig sæbe med Aloe og hvis vi sminker os, skal du huske at tørre med troldhasselolie, der absorberer overskydende fedt.

Vi kan derefter forberede en astringerende maske, at blande en skefuld ler med citronsaft og derefter anvende den en gang om ugen for at fjerne urenheder og lukke forstørrede porer.

Ansigtets T-zone: retsmidler

Der er "generelle" og naturlige midler til sikre glat og sund hud også i ansigtets T-zone. For eksempel en krat til at forberede med vores hænder med honning og sukker, meget simpelt, men hvis vi foretrækker det noget klar til brug, der er pletter mod hudorme på markedet, men anbefales ikke stærkt til dem med særlig følsom hud: de er smertefulde!

Imod fedtet hud og hudorme kan også hjælpe en citrusbaseret ansigtsmaske, der har værdifulde astringerende egenskaber. Citron og appelsin de er fine, blandet med yoghurt og agurkmasse. Det er ikke nødvendigt at fjerne make-up, vælg bare vandbaseret kosmetik og undgå oliebaserede fundamenter og skjulere.

T-zone i ansigtet blandet

Kombineret hud kræver af undgå produkter, der påføres ansigtet, ikke kun gøre huden mere fedtet end nogensinde, men de ødelægger selv de mest skrøbelige lag. Bedre at kigge efter naturlige stoffer for at være på den sikre side, og det er ikke engang nødvendigt at få mærkelige ingredienser. Enkel bagepulver er for eksempel perfekt, og masser bare lidt på den Ansigtets T-zone En gang om dagen.

Et andet meget simpelt middel er ansigtsdampe, et par gange om ugen for at regulere olieproduktionen i huden. Citronsaft det hjælper også med at tone huden efter vi har vasket ansigtets T-zone: den er snerpende, den bekæmper frie radikaler og regulerer produktionen af ​​talg.

Endelig finder vi linolie, ikke til påføring, men for at blive indtaget: en teskefuld om dagen hjælper fordøjelsen, lad os ikke glemme, hvordan du ikke skal glemme at gøre en masse fysisk træning, fordi sveden er meget Ansigtets T-zone og også til resten af ​​kroppen.

Ansigtets T-zone: hudorme

For at undgå dannelsen af hudorme i ansigtet du er nødt til at vaske det flere gange om dagen for at fjerne både tegn på mulig makeup og overskydende talg. Generelt får astringerende stoffer porerne til at stramme sig, så de er det, du har brug for.

Vi kan forbered en hjemmelavet fløde bland i lige store dele citronsaft, limesaft, hvid eddike, mineralvand og tomatjuice, og påfør den derefter ved at massere godt. Efter 3 minutter kan det fjernes for at beundre resultaterne. EN kost rig på frugt og grøntsager afskrækker bestemt hudorme, vi kan også købe på Amazon for 10 euro og bruge et meget praktisk sæt til at fjerne dem.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Ansigtsmaske til tør hud
  • Sådan fugter du huden
  • DIY ansigtsmasker
  • Acne om sommeren


Video: Elizabeth Hurley Wears A Bra To Sleep. The T-Zone. Trinny (December 2021).