Søgninger

Sådan spire hvede


Sådan spire hvede: retninger, trin for trin, for at dyrke hvedespirer. Spiring af hvede og forbrug af de opnåede spirer.

DEThvedespireropnås ved processen medspiringafHvede, botanisk kendt somtriticum aestivum.

Spirer af hvede, egenskaber

Hvorfor forbrugespiret hvede? Fordi indholdet af aktive ingredienser i en given grøntsag varierer alt efter fasen afcyklusbiologiskhvem der går igennem. Processen medspiringikke kun øger det C-vitaminindholdet, men ændrer også den klassiske ernæringsmæssige sammensætning af hvede. DEThvedespirerde indeholder B-vitaminer, især B2, B5 og B6.

De øger karotenniveauerne markant (nogle gange så meget som otte gange!) Og vigtigere, medspiringdetCitronsyre. Citronsyre er et stof, der hæmmer absorptionen af ​​essentielle mikronæringsstoffer som calcium, magnesium, jern, kobber og zink. Derudover produceres adskillige enzymer, der hjælper fordøjelsen lige i processenspiring.

Hvedespirer er nemme at få:spiringdet er en nem proces at udføre selv i hjemmet. Der kræves ingen specielle lamper, drivhuse eller produkter. I det næste afsnit vil vi se hvordan man dyrker hvedespirer.

Sådan spire hvede

Med den rette temperatur vil det kun tage to dage at fåhvedespirerklar til at spise. Tiderne forspiring af hvedekan variere afhængigt affriskhedog afbred vifteaf hvedekorn også, naturligvis til faktorer som fugtighed og temperatur.

Tilat spire hvedendu må have:

  • Bløde hvedekorn at spire
  • En gaze
  • En krukke
  • Ferskvand "

Hvedekornene, der skal spires, findes i fødevarebutikker eller i visse landbrugskonsortier. De, der foretrækker online shopping, kan finde dem på Amazon, hvor en halv kg pakke kan købes til en pris på 7,11 euro med forsendelsesomkostninger inkluderet.

For al information, besøg den officielle Amazon-side: hvedekorn at spire.

På Amazon kan du også finde alveolære beholdere eller spiringssæt, men ... hvis du har en stor krukke, der er tilstrækkelig.

Vi rapporterede "ferskvand", fordi kalkholdigt vand risikerer at hindre spiring. Bedre at bruge destilleret vand, hvis du har kalkproblemer i dit område.

Hvordan går man videre?
I en 1-liters krukke tilsættes en halv kop korn af blød hvedeog fyld den med vand. Hæld vandet væk, og vent 24 timer, hvor du vil have "kurvet" krukken med lidt gaze (som er meget åndbar), som også er fugtig.

Efter 24 timer skal du skylle hvedekornene, fylde krukken med vand igen og dræne den væk. Vent yderligere 24 timer, og jeghvedespirerde vil være klar.

Hvis temperaturen er lavere, kan denne proces tage op til 4 dage. Husk at tilføje og dræne vandet hver dag for at holde miljøet meget fugtigt.

Spirer af hvede, dyrkning og opskrifter

For at lære mere om dyrkning af spirer og frem for alt at kende deres ernæringsmæssige egenskaber, findes der flere manualer.

Blandt de mest komplette tekster påpeger jeg, atrå foodistAnn Wigmore, der fremhæver spirernes egenskaber og aktive ingredienser. Disse dyrebare grøntsager ser faktisk ud til at have en stærk indvirkning på helbredet: de vil hjælpe med at forebygge og bekæmpe kræft, bremse aldring og ville også være nyttige i kosten med lavt kalorieindhold til reduktion af kropsvægt.

Bogen er også meget nyttig til ernæringstabeller, hjemme spiring og især til opskrifter. For alle oplysninger om den citerede tekst henvises til den officielle side: Spirer. Hvordan man dyrker dem. Opskrifter, egenskaber og fordele. Bogen kan købes på Amazon til en pris på 5,02 euro med gratis forsendelse.


Video: Vinterhvedes vækst (Oktober 2021).