Søgninger

Sådan slipper du af hård hud på fødderne


Sådan slipper du af hård hud på fødderne: her er opskriften på at bekæmpe hård hud med naturlige ingredienser. Fra den første påføring bliver dine fødder blødere og smukkere.

Callus på den ene fod kan ikke betragtes som en reel patologi, men det kan stadig ugyldiggøre vores eksistens; ud over at være grimme, er de, når de går. I modsætning til vorter og svampe er calluses hyperkeratosis, dvs. fortykkelse af huden forårsaget af overdreven kompression eller gnidning af huden; de dannes på såler, hæle og tæer.

Sådan slipper du af hård hud på fødderne

Mange ignorerer desværre behovet for at afsætte til specifikke behandlinger. Som vi allerede har nævnt, ud over den æstetiske faktor, kan de forårsage svær smerte og risikoen for nogle infektioner. Heldigvis har moder natur flere naturlige ingredienser med blødgørende og svampedræbende egenskaber. I denne henseende viser vi dig, hvordan du fjerner hård hud på fødderne med en behandling baseret på yoghurt og eddike. Takket være egenskaberne ved disse to ekstraordinære produkter vil vi fremskynde hudens helingsproces.

På markedet finder vi adskillige specifikke produkter til eliminering af hård hud på fødderne, men de kan indeholde ingredienser der irriterer huden. Hvorfor ikke bruge naturlige ingredienser til at forbedre hudens udseende? Deres antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber hjælper også med at forhindre infektioner; faktor, der ikke skal overses

Fordele ved yoghurt

De største fordele ved yoghurt mod calluses skyldes dens høje koncentration af mælkesyre. Det regulerer hudens naturlige pH, hæmmer væksten af ​​svampe og har igen en eksfolierende virkning, hvilket letter eliminering af døde celler. Det har helbredende, antioxidant og blødgørende egenskaber, som hjælper med at forbedre udseendet af hårde fødder om få dage.

Fordele ved æblecidereddike

Æblecidereddike er blandt de mest populære produkter inden for naturlig kosmetik. Eddikesyren indeholdt i det hjælper med at blødgøre calluses og forhindre vækst af svampe. Dets forbindelser trænger let ind i huden, fjerner urenheder, der akkumuleres på overfladen, hvilket afbalancerer hudens pH. Det er virkelig effektivt mod bakterier og ubehagelig lugt. Takket være dets antibakterielle virkning er det også effektivt til at beskytte fødderne med hudlæsioner.

Opskrift mod hård hud på fødderne

Det skal bemærkes, at ingredienserne skal være af organisk oprindelse for at få et effektivt resultat. Aromatiseret yoghurt og raffineret eddike har ikke de samme egenskaber som deres naturlige versioner. Sørg derfor på købstidspunktet for, at de er 100% naturlige produkter

Hvad vi har brug for

 • 100 gram naturlig yoghurt
 • 60 ml økologisk æblecidereddike
 • 5 dråber calendula æterisk olie

Calendula olie, hvor man kan købe den

Calendula infusionsolie er ikke svært at finde. Inden du køber, råder vi dig til nøje at læse etiketten og kun vælge naturlige og gennemsigtige produkter i produktionsmetoder.

Calendula-olie kan købes i butikker med speciale i produktion af naturlige ekstrakter, i urtemedicin og på apoteker med speciale i homøopatiske midler. Den kan også let købes på nettet. Blandt de forskellige produkter, der er tilgængelige på nettet, påpeger vi den 100% naturlige morgenfrueolie, der tilbydes på Amazon til en pris på 7,49 euro med gratis forsendelsesomkostninger.

Vi valgte dette produkt nøjagtigt for dets gode kvalitet / prisforhold, og fordi fremstillingsvirksomheden er familiedrevet og producerer ethvert ekstrakt med naturlige metoder. For eksempel hanscalendula-infunderet oliedet opnås ved at lade morgenfrueknopper længe i solsikkeolie uden at tilsætte andre opløsningsmidler.

Sådan går du videre

 1. Hæld den naturlige yoghurt i en gryde, og tilsæt derefter den økologiske æblecidereddike
 2. Hæld calendula æterisk olie i og bland, indtil du får en homogen blanding

Brug

 1. Om aftenen, inden du går i seng, skal du rengøre dine fødder grundigt med mild sæbe og vand og tørre grundigt
 2. Påfør blandingen på generøse mængder på området, der skal behandles: callus skal være helt dækket af blandingen
 3. Lad produktet virke i 30 minutter, og blød dine fødder i varmt vand i yderligere 20 minutter
 4. Efter denne tid skal du massere området med en pimpsten for at fjerne døde hudceller
 5. Skyl med varmt vand og tør forsigtigt
 6. Gentag hver dag indtil forbedring.

BEMÆRK VENLIGST: selvom huden er meget blødere og hydreret fra den første påføring, er det ikke muligt at eliminere hård hud på fødderne med en enkelt påføring. Det tilrådes derfor at udføre behandlingen flere gange, indtil du bemærker sundere og smukkere fødder.Video: Slip af med de knækkede hæle på to minutter permanent og få smukke fødder (December 2021).