Søgninger

Orkidé uden blomster, hvad man skal gøre


Orkidé uden blomster, hvad man skal gørenår orkideen falmer. Hvordan man stimulerer nye blomster og hvordan man bedst kan tage sig af orkideen.

Detorkideerde er meget populære og populære blomster. På blomstersproget er de et symbol på elegance og raffinement, især for den særlige blomstring…. alle meget rart, men ...hvad skal man gøre, når orkideen mister sine blomster? På denne side giver vi dig alle instruktioner tilbehandle en orkidé uden blomster. Blandt de mest udbredte orkideer er derPhalaenopsis orkidé eller sommerfugl orkidé, her er hvad man skal gøre i tilfælde afphalaenopsis uden blomsteller enhver anden visne orkidé: denne vejledning gælder for alleorkideervisne, uanset sort.

Orkidé, blomstringsperiode

Orkidé, blomstrende:derblomstrendedet forekommer generelt mod vinteren og varer indtil det sene forår. Det er netop i slutningen af ​​foråret, at jegorkidé blomsterde vil begynde at visne og falde en ad gangen og lade stilken være bar ved bunden af ​​hvilken kun bladene er tilbage.

Orkidéstammen har ingen blade, du skal beslutte at skære den eller beholde den. For at få en ny blomstring på kortere tid er det bedre at holde den.

Hvis du afskærer blomsterstammen aforkidé (den skal afskæres ved bunden, ved indsættelse med planten) den næste blomstring vil stamme fra en ny stilk, der frigives efter et år, altid ved bunden af ​​planten.

Hvis du ikke afskærer blomsterstammen aforkidédog bliver du nødt til at forkorte det. Vi taler ofte om orkidébeskæring, faktisk består orkidébeskæring netop i at forkorte blomsterstammen! For at beskære det skal du blot forkorte det ved at lade det være i højden af ​​den tredje eller fjerde knude. Skæringen skal foretages en centimeter over den højeste knude. En ny blomsterstand dannes fra den gamle stilk med mindre indsats (og mindre tid) fra planten.

Rødder og blade på orkideen

I nogle tilfælde kan det ske, at i stedet for den nye knopp fra hævelsen af ​​den forkortede blomsterstammes højeste knude, vil der dannes et nyt skud, komplet medrødder og blade. Spiren, der således dannes, kan løsnes fra moderplanten og placeres i en separat gryde ... tillykke, du har udført en spontan formering aforkidé!

Orkidé uden blomster, hvad man skal gøre

L 'orkidé uden blomsterhar brug for særlig pleje. Tørrede orkideer foretrækker et fugtigt og varmt miljø med temperaturer mellem 15 og 34 ° C.

Fra slutningen af ​​foråret, når temperaturen stiger, og planten har mistet sine blomster, kan du flytte orkideen udenfor på terrassen eller balkonen. Den eneste betingelse er, at du skal holde orkideen i en lys eller halvskygge position: den må ikke rammes af direkte sollys!

Selvomorkidéer forblevet nuuden blomst, bliver du nødt til at fortsætte med befrugtningen, selvom med en reduceret frekvens. Gødning er stadig nyttig for planten, selvom den ervisnet,det vil hjælpe dem med ikke at miste bladene og trives hele sommeren.

Fra det sene forår til det tidlige efterår skal du anvende en bestemt type flydende gødning til orkideer. Gødningen skal indgives hver tredje eller fjerde uge, fortyndes i vand med de doser, der er foreskrevet på produktpakken. På markedet er der mange gødninger til orkideer, du kan finde dem i havecentre eller ved at drage fordel af online-købet. På Amazon findes nogle fremragende orkidégødninger til en pris på 6-8 euro med gratis forsendelsesomkostninger. For al information, besøg venligst den officielle side: "Gødning til orkideer på Amazon“.

Orkidé uden blade eller med beskadigede blade

Direkte sollys kan beskadige orkidéens turgid og kødfulde blade. Når solen rammer bladene, kan de brænde, blive gule, blive alvorligt beskadigede og til sidst falde af.

Denne periode er også den mest egnede til repotting (forår-sommer, når orkideen er falmet). For alle instruktioner om, hvordan du repoterer orkideen, opfordrer jeg dig til at læse vejledningenOrchidea, repotting guide.

Rodløs orkidé

Hvis dinorkidédet har meget få rødder, det er det rigtige tidspunkt at favorisere dets udvikling. Placer planten i en gennemsigtig gryde: kun på denne måde vil du være i stand til at udvikle nye stærke og kraftige rødder.

På markedet er der gennemsigtige potter inklusive en beholder med en lidt mindre diameter for at give den rigtige vandforsyning til rodsystemet. For at få dig til at forstå, hvad vi taler om, henviser vi dig til sidenGennemsigtig vase til orkideer.


Video: 호접란 반 수경재배 100% 꽃대 올리는 방법 쉽습니다. Phalaenopsis semi water Culture raise floral axis easily. (September 2021).