Søgninger

Akvagenisk kløe: årsager og naturlige midler


Akvagenisk kløe, det kan virke absurd, sandt, men det sker, at selv vand, så tilsyneladende harmløst, skaber problemer med intolerance. Lad os se, hvordan disse er født uventet negative reaktioner, hvordan de manifesterer sig i praksis, og hvordan de kan helbredes eller begrænses. Eller undgå.

Akvagenisk kløe: hvad det er

Ikke at være et særligt velkendt problem, er det bedre at begynde at definere akvagen kløe. Det er en faktisk ganske nylig lidelse, allergisk og neurologisk af oprindelse. Det kan kaldes meget mere enkelt allergi over for vand men et navn som dette, for dem, der ikke er eksperter, kan virke sjov, fordi vand ofte forstås som en harmløs væske.

Hvem lider af akvagen kløe føler en fornemmelse svær kløe og prikken kun ved kontakt med vand. Ofte ændres ikke meget, hvad enten det er ferskvand eller saltvand, og ikke engang temperaturen er en faktor.

Det er ikke en alvorlig patologi, meget værre er for eksempelakvagen urticaria, altid udløst af kontakt med denne væske, men som viser ret irriterende symptomer som store røde pletter på huden, der kompromitterer kvalitet i det daglige liv af en person, der har denne lidelse.

Akvagenisk kløe: symptomer

Normalt akvagen kløe det mærker sig kort efter et brusebad, måske endda tilsyneladende afslappende og behageligt ved første øjekast eller efter et bad. Men hvis den form for vandallergi, vi har, er særlig akut, så kan vi bare finde os selv ved bare at vaske vores hænder føler symptomerne. Det samme gælder for en episode af overdreven svedtendens, endsige hvis vi svømmer i havet eller i poolen.

Hvad sker der, når en person lider af akvagen kløe kommer i kontakt med vand er, at dets hud begynder at producere en overdreven mængde acetylcholin, en nervetransmitter hvilket får huden til at blive mere følsom end nogensinde. Her begynder derefter at manifestere en stærk kløe, ofte begynder på lemmerne, øvre og nedre. Over tid bliver kløen mere og mere intens, som om vi endda havde en skjorte lavet af torner, meget smertefuld.

Akvagenisk kløe: årsager

Årsagerne til akvagen kløe skal stadig defineres nøjagtigt, fordi der stadig er igangværende undersøgelser, da det er en ny og mindre kendt lidelse end andre mere klassiske allergier. En af de første identificerede årsager, men bestemt ikke den eneste er den overfølsomhed, som en persons hud kan vise, med hensyn til de stoffer, der udgør vandet.

Den søde ville være så følsom, at den kan betragtes som allergisk over for vand og gør det nødvendigt at undgå enhver direkte kontakt med denne væske næsten
allestedsnærværende.

Akvagenisk kløe: kur

Hvis årsagerne ikke er velkendte, er behandlingerne også. Der er ingen effektive midleri det mindste er de ikke blevet opdaget til dato, så du er tvunget til at forhindre kløe eller a prøv at afbøde den allergiske reaktion. Det samme gælder for de mere irriterende akvagene urticaria. Råd om sund fornuft vedrører brug af vaskemidler. Det er bedre at vælge de mindre aggressive og mere sarte, der er i stand til at gendanne den rette hydrering til huden.

Akvagenisk kløe: medicin

Der er alvorlige tilfælde, hvor allergi over for vand kan kræve brug af stoffer. Normalt skal apoteket anbefale en første behandling baseret på antihistaminlægemidler, specifikt for at lindre symptomerne på allergier generelt, skal tages mindst en time før direkte kontakt med vand.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram

Du kan også være interesseret i:

  • Hundeallergi
  • Allergi over for katten
  • Allergi over for kulde


Video: Astion pharma - hudens skjold mod eksem (Juli 2021).