Søgninger

Økologiske bomuldsjeans


Økologiske bomuldsjeans, at bære, så selv på ydersiden er det klart, at vi har en grøn sjæl og "uimodståelige" grønne tanker. De produceres af et firma, der blev grundlagt i 2012 i provinsen Bergamo: Par.co mode med deres brand Par.co Denim. Med en stærk tradition forankret i oprindelsesområdet ser denne virkelighed fremad og værdsætter dens historiske arv ved at tilbyde tøj bæredygtig denime, jeans i økologisk bomuld designet og udviklet af Par.co selv og produceret i samme provins Bergamo for at producere et håndværkskvalitetsbeklædning til dem, der ønsker at bære en grønt tøj fremstillet i Italien, muligheden for at købe den til en overkommelig pris.

Endelig er bæredygtig mode ikke elite, og du kan allerede forstå det ved at se, at der er jeans, hovedpersonen, emblemet for en slags tøj, der ønsker at være let og velegnet til alle. Hvis det er i økologisk bomuld, velegnet til alle, der leder efter en æstetisk stil, men også en fejlfri livsstil.

Par.co Denim producerer sine beklædningsgenstande med stor opmærksomhed på at reducere miljøpåvirkningen, både i valg af leverandører og tøjproducenter, og respekterer menneskers livskvalitet og sundhed iført hendes jeans.

Organiske bomuldsjeans: de anvendte materialer

Bomuld fra økologisk landbrug væves derefter af Italienske virksomheder certificerede GOTS, OEKO-TEX, SA8100 i alle spinde-, vridnings-, vævnings-, farvnings- og efterbehandlingsprocesser, eller som har underskrevet Greenpeaces forpligtelse til Fashion Detox-kampagne.

Hvad er kendetegnene ved økologisk bomuld jeans og hvorfor har de virkelig ringe miljøpåvirkning? Det anvendte materiale - økologisk bomuld - den er fri for GMO'er og pesticider og det skyldes, at det adskiller sig fra andre bomuldstyper allerede, når det sås og dyrkes. Faktisk kan landmændene opbevare og genbruge frø, GMO-fri, til efterfølgende såning, fodring af jorden ikke til intensiv vækst e uden brug af pesticider.

Alle disse forholdsregler gør økologisk bomuldsjeans fri for giftige stoffer og farlige rester, sundere derfor for bæreren, men også for alle dem, der håndterer dem i de forskellige trin i forsyningskæden. Kort forsyningskæde men at en eller anden passage uundgåeligt forudser.

Ud over økologiske bomuldsstoffer, Par.co Denim er også begyndt at bruge naturlige råvarer som hamp og linned der kræver mindre vand under dyrkning og mindre energi til omdannelse til fiber, der skal væves, samt genbrugte denimgarner til udvikling af en cirkulær økonomisystem.

Når den organiske bomuld med minimal miljøpåvirkning og de andre fibre er opnået fra markerne, går vi videre til spinding, vævning, vridning og farvning. Disse processer udføres på væve fra historiske Lombard-virksomheder valgt, fordi de er certificeret og også forpligtet med deres egne patenter til at reducere vandforbruget betydeligt med 12 gange og med en energibesparelser på 90%. Selvedge-stoffer er på den anden side vævet på historiske shuttlevæve i Japan, et land med høje kvalitets- og miljøstandarder.

Økologiske bomuldsjeans: emballagen

Tiden er inde til at pakke jeans, give dem den form, der gør et grønt produkt moderigtigt. Denne opgave overlades til en gruppe af Bergamo håndværkere, der er eksperter i fremstiller denimbeklædning i tre generationer. Et andet delikat skridt er det, der inkluderer vask og den "endelige" behandling, der ofte udføres, hvilket skaber miljøet.

Dette er ikke tilfældet for disseøkologisk bomuldsjeans der bruger miljømæssigt bæredygtige vasker med en stærk reduktion af vand samt brug af is til renseri og vegetabilske harpikser og med en metode til at skabe vintageeffekter kaldet Miljøagring, det er naturligt og 100% biologisk nedbrydeligt, erstatter med en miljømæssig bæredygtig planteforbindelse uden at ofre æstetik den nu forbudte "silica-sandblæsning", fordi den er farlig for miljøet og sundheden, men desværre stadig i nogle tilfælde brugt i lande med få kontroller.

Selv i detaljeorienteret Par.co Denim skiller sig ud, startende fra knapper og nitter, nikkelfri og produceret i sotrico-distriktet i Bergamos knapfabrikker.

Økologiske bomuldsjeans: miljøpåvirkning

Det kan være automatisk at tænke det, hvis vi taler om økologisk bomuld, det har en lav miljøpåvirkning. Til støtte for denne naturlige idéforening er der tal, der afslører, hvor forskellig brugen af ​​den ene eller den anden bomuld er, når "den anden" er den konventionelle.

Når vi bruger eller bruger økologiske bomuldsjeans, vælger vi det virkelig respektere miljøet: vi reducerer drivhusgasemissionerne med 46%, emissioner, der er ansvarlige for forsuring med 70%, eutrofiering med 26% og 91% af vandforbruget bestemt hovedsageligt til kunstvanding. Energiforbruget faldt også med 62%.

For mere information og for beundre Par.co-samlingerne Jeg opfordrer dig til at besøge officielle side.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram

Du kan også være interesseret i:

  • Naturlige fibre
  • Betydning af farver: egenskaber og egenskaber


Video: En Snak Om: Økologi, Bæredygtighed og Bomuld. Hvorfor Vælge Økologisk Bomuld? (Oktober 2021).