Søgninger

Hvordan man laver grøn te


I denne artikel vil jeg forklare hvordan man laver grøn te for fuldt ud at værdsætte alle dens funktioner.

Kendere af denne drink ved, atgrøn te det kræver en mere delikat tilberedning end sort te.

En første vigtig forholdsregel vedrører vandets temperatur: for ikke at miste de subtileste aromatiske toner, grøn te den må ikke overstige 80 ° C uden at nå kogepunktet.

Et trick for at kunne opfylde dette krav e bryg grøn te perfekt, selv i mangel af et termometer, består i at vente på, at vandet koger og derefter tilsætte en kop koldt vand, før det hældes på grøn te for at sænke temperaturen med ca. ti grader.

Dette trick gør det muligt på samme tid at forhindre det kogende vand i at udvinde for mange bitre stoffer fra du. Resultatet er en delikat drik, som kan indtages flere gange i løbet af dagen for at drage fordel af dens egenskaber.

Den samme proces kan bruges til at forberede grøn kaffe (ikke ristet og fremstillet af rå frø), hvis forskel i forhold til sort kaffe ligger i det lavere koffeinindhold og frem for alt på den anden måde, som det absorberes af kroppen.

Med sort kaffenår koffein sin maksimale effekt (blodtop) på en halv time og elimineres på kort tid. Det er den klassiske 'hit-effekt' af kaffe. Med grøn kaffe på den anden side er absorptionen langsommere, der er ingen blodtoppe, og eliminering er også langsommere med det resultat, at koffein forbliver i omløb længere.

Forskellen i handling skyldes, at koffein i sort kaffe er gratis, mens den er i grøn kaffe det er knyttet til klorogen syre. Sidstnævnte er en kraftig antioxidant, som i koffeinfri grøn kaffe-præparater også kan tages uden koffeinsættet.

Grøn te er grøn kaffe de indeholder begge antioxidanter, som er blandt de elementer, der vides at reducere risikoen for kræft, sænke kolesterol og understøtte immunsystemet. De betragtes også som fremragende fedtforbrændere og anbefales til vægttab forbundet med en afbalanceret diæt.

Grøn te og grøn kaffe de er gode tilberedt startende med friske produkter (grønne kaffefrø findes på mange økologiske markeder), men også ekstrakterne i tabletter er en gyldig understøttelse af antioxidanterne og polyphenolerne i de to planter. Dette er især nyttigt, når du er væk hjemmefra eller i nødsituationer, når du ikke har nogen måde at bryg grøn te med den ovenfor beskrevne proces.

At købe ekstrakterne i tabletter er let, da de også er tilgængelige online med alle de nødvendige garantier. Her kan du f.eks. Købe uddraget af Grøn te + grøn kaffetil en god pris og med garanti for et kvalitetsprodukt.

Grøn te er kun en af ​​de mange varianter af te. For information om egenskaber, smag og egenskaber ved anden te henvises til siden:Typer te.

Du kan også være interesseret i egenskaberne til RooibosVideo: Grøn te: Se, hvor meget godt den gør dig! (December 2021).