Søgninger

Ernæring i overgangsalderen


Ernæring i overgangsalderen, et delikat emne i en periode, der ofte er kritisk for en kvinde, selvom det afhænger af kvinde til kvinde, lever det hver på sin måde, og det er derfor ikke hensigtsmæssigt at generalisere ved at give overfladisk rådgivning og nå hurtige konklusioner om hvad bedre og hvad der er værre. Der er dog nogle dokumenterede oplysninger, som man kan stole på for at fortælle generelt, hvad de kan være de bedste spisevaner at tage i en alder af 50 år. Dette under hensyntagen til, at den postmenopausale periode i betragtning af forlængelsen af ​​den gennemsnitlige levetid nu varer over 30 år. Det er godt ankomme forberedt på forandring og lev det så godt du kan, og hold dig i form. Ikke kun æstetik!

EN ernæring i overgangsalderen faktisk skal man tænke på at vide, at blodfedt stiger i denne fase og fremmer aterosklerose, blodgennemstrømningen i karene reduceres og påvirker blodtrykket negativt. Også manglen på østrogen påvirker mængden af ​​calcium i knoglerne og dette øger risikoen for osteoporose.

Ernæring i overgangsalderen: hvad man skal spise

Ingredienser, der aldrig må gå glip afernæring i overgangsalderen de er brød, pasta, ris og derivater, bedre hvis integreret, fisk og også mælk og dets derivater er rige på dyrebart calcium. Ost er god, hvis den er fedtfattig: mozzarella, caciottine, crescenza eller ricotta. Blandt de erfarne er kun de Korn okay.

Æg kan spises 2 om ugen, selv kød kan meget vel inkluderes i menopausal diæt med fremsynet valg af oksekød, kalvekød, kalvekød, kylling, kanin, kalkun, svinekam eller hest. Bælgfrugter er et glimrende alternativ til kød eller fisk, men lad os ikke glemme frugt, frisk og ikke for sukkerholdig, aldrig sødet. Alt, hvad vi ønsker, kan krydres, når det er nødvendigt ekstra jomfru oliven olie og på en hel dag skal vi drikke mindst 1,5 liter vand.

Kost i overgangsalderen for at tabe sig

De, der er bange for at gå op i vægt på grund af en forkert diæt i overgangsalderen, bør ikke tage en diæt ved at fjerne ovenstående ingredienser fra menuen. I stedet er det nødvendigt overvåg din livsstil uden at være foruroliget, når nogen siger, at stofskiftet "sænkes" i denne livsfase.

Det er sandt, men det er nødvendigt at angive, hvor meget: energibehov falder med ca. 50-70 kalorier om dagen, så intet der burde få os til at forstyrre vores måde at spise på. Bedre være opmærksom på fare for en stillesiddende livsstil og snacks relateret til nervøsitet eller stress. Et kursus af Tai Chi det kunne være en fantastisk måde at forblive i harmoni med dig selv

Ernæring i overgangsalderen mad at undgå

Der er nogle fødevarer, der ikke engang skal købes, hvis du vil være i form og sund under og efter overgangsalderen. Alle fede påfyldninger såsom smør, svinefedt, margarine, fløde, bacon, svinefedt, spiritus og fede kød, endnu værre, hvis de er paneret og stegt samt slagteaffald.

Nogle andre kan dog medtages iernæring i overgangsalderen men ikke for ofte. Dette gælder for slik og sukkerholdige drikkevarer, kaffe - maksimalt 2 om dagen - og vin, maksimalt et glas om dagen. Selv for sukkerholdige frugter som druer, bananer, figner, persimmons og mandariner, det kan kun indtages lejlighedsvis.

Ernæring i tidlig overgangsalder

Til hold dig i form selv i den tidlige overgangsalder, er det godt at bevæge sig og udøve fysisk aktivitet såvel som at have en korrekt diæt i overgangsalderen. Bevægelsen skal være regelmæssig, vi går en tur mindst en halv time om dagen, og hvis vi vil, kan vi tilmelde os dansekurser, gør gratis svømning eller vandaerobic.

I mellemtiden overvåger vi vores vægt en gang om ugen, undgår at ryge og bliver i solen så længe som muligt fremme syntesen af ​​D-vitamin

Kost i overgangsalderen skal være rigere end nogensinde på calcium, D-vitamin, retterne skal koges på en enkel måde: grillet, grillet, dampet, kogt eller bagt.

Menopausale ernæringsopskrifter

En fremragende opskrift på sommeren, der følger principperne for god ernæring i overgangsalderen, er den ene rig salat, frisk og nærende. For 4 personer har du brug for 300 gram fennikel, 350 gram asparges, 350 gram grønne bønner, 200 gram friske ærter og 250 gram ricotta salata. Vi krydder med 2 spsk citronsaft og 6 spsk ekstra jomfru olivenolie, pinjekerner, salt og sort peber. Smagt med lidt fuldkornsbrød det er perfekt. Andre ideer i bogen "Ernæring i overgangsalderenogså tilgængelig på Amazon.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Overgangsalderen: naturlige midler
  • Naturlige antidepressiva
  • Persimmon vanille: egenskaber og kalorier
  • Stillesiddende livsstil: hvordan man bekæmper det


Video: En Hverdagsbøn om modvind og storm (December 2021).