Søgninger

Bosco Verticale, fra Milano til Paris


Når du spadserer gennem byens centrum, vil du helt sikkert have bemærket nogle gryder, der stikker frem fra vinduer og altaner. Men du har sandsynligvis aldrig set en bygning, der kan prale af 730 planter, der er opstillet på hele facaden!

Det Lodret skov designet til Milan Porta Nuova, i Isola-distriktet, inspirerer det andre europæiske byer. Som rapporteret af Jetson Green, i Frankrig og Spanien udfører de to projekter inspireret af den meget italienske Lodret skov; vi taler om Torre Huerta, et socialt boligtårn for Valencia og Blomstertårnet, det parisiske tårn, der vil rumme omkring 400 bambusplanter.

Milano omtales ofte som en af ​​de mest forurenede byer i Europa. Det Lodret skov er defineret "En syntese af avantgardearkitektur og miljømæssig bæredygtighed", Har til formål at genudvikle bymiljøet og til dato har det allerede genstartet billedet af Milano på kloden.

Det Lodret skov den består af et par på 26 og 18 etagers tårne. Plantningsfasen af ​​tårnene begyndte sidste sommer, planterne, der udgør facaden, er opdelt i 5 tusind buske, 11 tusind træer inklusive stauder og bunddække og 730 små og store træer. Planternes rødder er anbragt i planter, der er anbragt på terrasserne, vigtige elementer for tårnens facade. Terrasserne har et areal på næsten 97.000 kvadratmeter.

Det Lodret skov kan stole påsolenergi takket være solcelleanlæg. Med hensyn til kunstvanding bruger den et vandgenvindings- og genbrugssystem. Den frodige vegetation absorberer CO2 fra atmosfæren og vender tilbage "frisk ilt " til byen Milano. Planter skaber et meget nyttigt mikroklima til bygninger: de giver skygge, letter køling af lokalerne og reducerer energiomkostningerne. De spiller også en lydisolerende rolle.

Du kan også være interesseret i

  • Børnehave i skoven: hvordan man åbner den


Video: Vertical forest Milan Italy 2019 NEW! (Oktober 2021).