Søgninger

Ansigtsskrubbe


Ansigtsskrubbe, for at gøre huden mindre fedtet eller for at få en lysere hudfarve. Disse typer behandlinger bruges af forskellige årsager og kan også fremstilles derhjemme for at blive brugt ægte ingredienser og vores valg afhængigt af øjeblikkets prioriteter.

Ansigtsskrubbe til fedtet hud

Det er fremragende ansigtsskrubbe med græsk yoghurt og citron, desinficerer sidstnævnte og "tørrer", hvilket modvirker den fedtede hudeffekt. Du har brug for 1 spsk græsk yoghurt, 1 tsk brunt sukker, 1 tsk citronsaft til at blande og derefter massere i ansigtet. Det Græsk yoghurt er også lettere at påføre i ansigtet, efter et par minutters "maske" kan du skylle forsigtigt med varmt vand. Det skal gentages et dusin gange for at se afgørende tilfredsstillende resultater, så afhænger det af, hvilken hudtype du starter fra.

DIY ansigtsskrubbe

Det nemmeste DIY ansigtsskrubbe, selv for dem der aldrig har gjort noget som dette derhjemme, er den der sukker og yoghurt. Du har brug for 1 spsk almindelig yoghurt, en teskefuld sukker, og den er færdig. Efter at have blandet de eneste to ingredienser sammen, skal du sprede det skrubbe på ansigt og nakke og skylles derefter af efter et par minutter. Der er også "vegansk" variant med soja yoghurt.

Gør-det-selv ansigtsskrubbe: bagepulver

Der er adskillige opskrifter, hvor det kræves brug bagepulver, lad os se to. Den første er ansigtsskrubbens med ler og honning: tag 1 spsk hvid ler, 2 spsk havreflager og en enkelt spiseskefuld sodavand, tilsæt derefter en teskefuld honning og dråber æterisk olie af lavendel eller jasmin.

Honningen efterlades et øjeblik, og de øvrige ingredienser blandes, hvilket giver et meget fint pulver med en mixer. Sæt skat, spred blandingen på ansigtet med cirkulære bevægelser. Stadig med bagepulver er der en ris- og pollenskrubber, der skal tilberedes med 1 spsk hvid ris, 1 tsk brun ris, 2 teskefulde bagepulver og så mange bipollen.

Dette er en opskrift af japansk oprindelse virkelig effektiv hvis du ønsker at få en meget blød hud, men pas på at bruge eller skrubbe med det samme for ikke at forringe præparatet.

DIY Face Scrub: Honning

Honning er ofte indeholdt i skrubbe, nogle gange er det også hovedpersonen som i opskrift baseret på honning og havre. Du har brug for 50 gram havreflager, 3 spsk honning, og det er det. Bland havre i en blender, og tilsæt derefter honningen, helst væske, og bland godt.

Face scrub: det bedste til salg online

Også online finder vi forslag til ansigtsskrubbe virkelig interessant som Geomar, der producerer en cremet krat med hvid pimpsten og Altea-blomst til 3,70 € i pakninger på 150 ml.

Ansigtsskrubbe og tør hud

Det ansigtsskrubbe til tør hud de skal have særlige egenskaber, der er meget forskellige fra dem, der er beregnet til typer mere fedtet hud. Blandt de opskrifter, der kan anbefales, er den med sukker og kokosolie, som du tilføjer citronskal, men også den pebermynte skrubbe giver fremragende resultater, men hvis du har delikat hud, er det bedre ikke at gøre det for ofte.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram

Du kan også være interesseret i:

  • DIY håndskrubbe
  • DIY body scrub med naturlige ingredienser
  • DIY ansigtsskrubbe


Video: DIY Eko Skrubb - av saker du har hemma! (December 2021).